Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Placa OSB, tendința momentului în designul interior

Designul interior este intr-o continua evolutie. Daca doresti sa iti confectionezi mobilierul intr-un stil modern, vei gasi o diversitate de modele si materiale din care poti face acest lucru. O solutie foarte buna este placa OSB.
Placa OSB, tendința momentului în designul interior

Atunci cand simtim nevoia sa facem mici schimbari in locuinta noastra, de foarte multe ori apelam la trucuri de schimbare a mobilierului. Locul pe care il numim "acasa" este foarte important, deoarece el contribuie la starea noastra de bine. De aceea trebuie sa acordam atentie modului in care ne decoram locuinta.

In fiecare an se stabileste un anumit trend in materie de mobila si de design interior. Cel mai nou curent in materie de design interior este placa OSB. Principalul sau avantaj este pretul, care este mult mai mic decat celelalte derivate din lemn, in timp ce ofera o rezistenta foarte buna in timp.

Din ce este fabricat panoul OSB?

Oriented Strand Boards in engleza, dar cunoscut sub denumirea de OSB, acesta este format din componente stratificate din particule de lemn lungi, lipite cu adezivi sintetici sau cu rasini. Compozitia este unica, datorita faptului ca aschiile mai lungi de lemn sunt orientate incrucisat, nu doar plasate la intamplare.

Pentru fabricarea acestora se pot folosi diverse specii de lemn: pin, molid, plop, mesteacan, salcie, anin, paltin, castan salbatic . Se recomanda ca lemnul sa fie decojit inainte ca acesta sa devina materie prima pentru placile OSB.

In functie de domeniul in care doresti sa il utilizezi, acesta se imparte in 4 clase:

  • Clasa 1 - pentru folosire la interior, intr-un mediu uscat - este cel indicat pentru obtinerea mobilei
  • Clasa 2 - placi portante folosite in constructii in medii uscate
  • Clasa 3 - placi portante pentru utilizare in mediu umed
  • Clasa 4 - plăci portante cu rezistenta mare pentru utilizare in mediu umed


Noul trend in designul interior: OSB-ul

Panoul OSB este luat in calcul mai ales atunci cand vine vorba de construirea unei case, dar, mai nou, si atunci cand vine vorba de reamenajarea casei tale. Am discutat cu specialistii din domeniu, iar vindem-ieftin.ro a intocmit cateva recomandari de utilizare cu succes a panoului OSB:

  • Case
  • Pardoseli
  • Mobilier
  • Pereti despartitori
  • Pereti interiori

 


Din panoul OSB poti face un mobilier extraordinar, la un pret foarte bun. Daca vrei sa fii in tendinte, poti incerca mobilierul confectionat din acest material.

In functie de scopul utilizarii, poti alege acest produs la o dimensiune sau grosime diferita. Alege placa OSB potrivita!

Cea mai utilizata este placa OSB 2500×1250 mm

Grosimea placii de OSB poate fi de: 6mm/8mm/9mm/10mm/12mm/15mm/18mm/22mm

 

Placa OSB, tendința momentului în designul interior
Da, ai vazut bine!
Placa OSB, tendința momentului în designul interior
Daca iti doresti sa schimbi aspectul baii, poti opta pentru OSB. Finisajul este foarte important, fiind recomandat un lac rezistent la apa.

Folosit la interior sau la exterior, acest tip de panou este o solutie avantajoasa si moderna pentru casa ta.

Comanda prin Casa de Comenzi Vindem Ieftin si poti economisi timp si energie, deoarece noi iti vom asigura si transportul oriunde in Romania.

Trimite necesarul tau de materiale si vei primi o oferta personalizata!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva