Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pizzerie din Barcelona amenajata cu ajutorul containerelor de marfa

Pizzerie din Barcelona amenajata cu ajutorul containerelor de marfa

 

Restaurantul Los Sopranos este alcatuit din mai multe containere de marfa, peleti si cutii din lemn folosite pana nu demult in depozitele de marfa. Tonurile calde ale materialelor sunt inviorate cu ajutorul scaunelor in culori puternice si a ceramicii rosii care conduce privirile catre cuptorul din caramida al restaurantului.

 

Partea din fata a pizzeriei este o bucatarie deschisa, protejata de spatiul de servire printr-un perete vitrat, mergand pe ideea ca trecatorii si clientii sa poata observa cum le este preparata pizza lor preferata.   Dupa zona bucatariei si a barului de servire, a fost amenajata zona cu mese, un spatiu la mezanin ce beneficiaza de amplitudine datorita inaltimii duble de nivel. Dintr-un capat pana in celalalt acest spatiu este decorat cu o serie de elemente si materiale reciclate.

 

Un fost container de marfa de un rosu aprins intampina clientii la capatul superior al scarilor gazduind zona de bar, unde sunt expuse sticlele cu bautura. Alte containere de un bleu deschis si galben au rolul de a separa diferite zone ale restaurantului, creand spatiul pentru grupurile sanitare, separeuri si depozitari. Lazi din lemn au fost imbinate pentru a crea rafturi si depozitari pentru oliviere, servete, mirodenii si alte obiecte necesare pentru chelneri sa le fie la indemana.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva