Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

UNIOR-TEPID vă recomandă pilele și rașpilele Tomé Fèteira, companie portugheză înființată în anul 1856 de către Joaquim Tomé Fèteira, care, în timp, a devenit o fabrică modernă și diversificată, renumită pentru produsele sale profesionale de înaltă calitate. Pentru mai mult de un secol și jumătate, evoluția continuă și cercetarea în domeniul tehnic, alături de angajații profesioniști, au contribuit la statusul de astăzi al companiei – una dintre cele mai importante fabrici de pile și rașpile din Europa, dar și din lume.
Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

Experiența dobândită în producția de pile și rașpile se reflectă și în abilitatea de a dezvolta noi produse metalurgice, cu aceeași calitate de înaltă performanță. Mașinile de forjare IBS funcționează impecabil, din punct de vedere tehnologic, dând dovadă de maximă eficiență. Produsele Tomé Fèteira sunt furnizate în peste 60 de țări, compania având o rețea prosperă de reprezentanțe, agenți și distribuitori, pentru a putea acoperi cererile venite din partea clienților și a utilizatorilor. 

 

Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

Fiind într-o constantă căutare de perfecționare, Tomé Fèteira supune fiecare produs unei inspecții riguroase, astfel, având certitudinea că acest brand reprezintă o calitate inegalabilă, pe piața mondială. De asemenea, pilele și rașpilele sunt fabricate din oțel aliat de crom, călite individual până ajung la o duritate de 64 HRC, fapt ce asigură o funcționalitate excelentă. 

Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

Tomé Fèteira produce sute de modele de pile și rașpile, variind ca dantură, dimensiune și finețe. Aceasta din urmă este definită prin numărul de dinți pe centimetru, măsurat în direcția axei pilei sau a rașpilei. Se deosebesc următoarele tipuri de danturi: dantură bastardă, dantură semifină și dantură fină.

Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

Forma pilei sau a rașpilei este un alt element esențial în alegerea celei mai optime soluții, distingându-se următoarele forme: forma A, dreptunghiulară, forma B, dreptunghiulară, cu vârf ascuțit, forma C, triunghiulară, forma D, pătrată, forma E, semirotundă, forma F, rotundă.

Pile și rașpile de la Tomé Fèteira

De la UNIOR-TEPID puteți achiziționa:

 

Pile pentru prelucrarea metalelor;

Pile pentru ascuțit pânze circulare;

Pile diamantate;

Pile pentru mecanică fină;

Masaturi;

Mânere pentru pile;

Rașpile;

Pile ac;

Pile pentru rectificat filete etc.

 

Pentru a accesa gama de produse Tomé Fèteira, click aici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
UNIOR TEPID