Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Piatra naturală, materialul de care ai nevoie pentru o amenajare unică

Locuinta fiecarui om trebuie sa fie oaza de relaxare in care sa se simta bine dupa o zi lunga petrecuta la locul de munca, astfel ca PIATRAONLINE iti transforma viziunea in realitate. Cand vine vorba despre amenajarea spatiului personal, este important sa fim atenti la ce materiale folosim, astfel incat acel loc sa fie cat mai confortabil cu putinta si sa oglindeasca personalitatea proprietarului - un must-have in orice amenajare.
Piatra naturală, materialul de care ai nevoie pentru o amenajare unică

Din aceste motive, cea mai buna solutie o reprezinta amenajarea spatiului cu produsele dedicate special acestor tipuri de proiecte unice si "customizate", puse la dispozitie de catre PIATRAONLINE.

Inovatia si incomparabilul sunt cuvinte cheie care descriu activitatea acestei companii, tehnologiile, dar si tehnicile de productie, astfel ca PIATRAONLINE a dezvoltat o gama de produse speciale pentru clientii care isi doresc sa aiba un spatiu unic, perfect dedicat lor si nevoilor lor.

Ce inseamna amenajarea locuintei intr-un mod "customizat"?

Opera de arta a naturii se intalneste cu priceperea mesterului, intr-un dans spectaculos din care ia nastere acest produs personalizat, care va reflecta si care va defini stilurile individuale.

Productia de piese din piatra naturala personalizate inseamna ca tu ne spui ce iti doresti de la o amenajare. Poti aduce o schita, fotografii drept referinta, planuri sau randari de orice forma, iar noi cautam solutiile care ti se potrivesc si le ofertam.

Este important sa ne comunici dimensiunile, culoarea, textura sau materialul preferat, plus informatiile in baza carora noi sa livram in formatul pe care il doresti.

Informatiile pot fi trimise pe e-mail sau poti merge in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, unde vei discuta cu un consilier dedicat asupra tuturor punctelor importante pentru tine si pentru casa ta de vis.

De ce sa alegem piatra naturala?

Deoarece este un material elegant, deosebit, caracterizat prin rezistenta si durabilitate - un material care nu se va demoda niciodata, care raspunde chiar si celor mai exigente cerinte si care va putea fi folosit chiar si peste zeci de ani. Piatra naturala este destinata acelor persoane a caror imaginatie si putere de creatie nu au limite. Este folosita in proiectele de amenajare care se doresc sa iasa in evidenta, sa reflecte personalitatea si gustul clientului. Piatra se diferentiaza de toate celelalte produse, prin simplul fapt ca nu poate fi imitata, trucata sau chiar fabricata.

Unicitatea atinge noi culmi atunci cand ne gandim la amenajarile cu piese customizate din piatra naturala. Trimite proiectul tau sau vino in showroom-ul PIATRAONLINE din Aleea Teisani, numarul 137A si incepe amenajarea locuintei tale, cu produse destinate exclusiv tie si locuintei tale.

Prin personalizare si 1.000 de materiale, pot lua nastere adevarate proiecte spectaculoase.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE