Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Philippe Starck construiește un hotel cu casă și grădină pe acoperiș

Un hotel cu 14 etaje va fi construit in orasul Metz din nord-estul Frantei. Pana aici, nimic neobisnuit. Dar ai observat casa alsaciana si gradina cu arbori de pe acoperis?
Philippe Starck construiește un hotel cu casă și grădină pe acoperiș

Neobisnuitul proiect ii apartine celebrului designer Philippe Starck. Hotelul se va numi Maison Heler Mertz va face parte din Colectia Curio a lantului hotelier Hilton, care cuprinde o selectie de 50 de hoteluri de lux cu puternice accente de originalitate.

 

Situat in centrul unui nou cartier dezvoltat in Metz, Quartier de l'Amphithéâtre, Maison Heler va fi primul hotel creat si dezvoltat in intregime de Starck. Deasupra unei cladiri monolite si monocromatice va fi ridicata o casa in arhitectura alsaciana traditionala a secolului al XVII-lea.

 

Tot pe acoperis mai exista o terasa si o gradina cu arbori. Hotelul va pune la dispozitia oaspetilor 119 camere si apartamente elegante, un restaurant, un lounge-bar, o sala de gimnastica, precum si sali pentru intalniri de afaceri. 

Philippe Starck construiește un hotel cu casă și grădină pe acoperiș

Philippe Starck este un designer francez cu un portofoliu impresionant si extrem de divers, de la piese de mobilier si corpuri de iluminat la storcatoare de citrice. Nascut in 1949 la Paris, Starck a cunoscut faima internationala dupa ce a fost ales sa amenajeze apartamentele prezidentiale din Palatul Elysee ale fostului sef de stat francez Francois Mitterrand.

 

Randari: starck.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva