Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parteneriat 2014 - program exclusiv destinat arhitectilor si designerilor de interior

 

WS Consult Group anunta lansarea programului „Parteneriat 2014” prin care ofera avantaje certe profesionistilor din domeniul arhitecturii si designului interior.

 

Scopul programului este de a initia colaborari de lunga durata cu acestia pentru a oferi beneficiarilor solutii complete ce imbina performanta de varf, inovatia si designul premiat.

 

Programul „Parteneriat 2014” include:

- O oferta de colaborare deosebit de avantajoasa

- O persoana dedicata de contact

- Acces exclusiv la materiale tehnice si promotionale

- Consultanta gratuita in alegerea solutiilor tehnice

- Suport permanent pe toata durata implementarii proiectelor

- Acces periodic la evenimente si programe de informare asupra celor mai noi solutii propuse de partenerii externi

 

WS Consult Group are statutul de importator autorizat in Romania pentru importante branduri premium din domeniul obiectelor sanitare, placajelor ceramice si solutiilor Wellness & SPA. WS Consult Group este in masura sa furnizeze solutii complete pentru imobile de locuinte, hoteluri, imobile de birouri, sedii de companii etc.

 

Compania s-a specializat in consultanta legata de proiectarea si realizarea piscinelor si a zonelor aferente de Wellness si SPA, de uz privat si hotelier.

 

Colaboreaza pentru proiectare si furnizare de echipamente cu firme specializate din Germania precum, Hofer Group, Dinotec GmbH, Fluvo, Riviera Pool, Rollo Solar, Spaform, Jacuzzi, Saunalux, Corso Sauna etc.

 

Pentru a participa la program sau pentru a obtine informatii suplimentare despre oferta exclusiva de colaborare, doritorii sunt rugati sa trimita un email cu subiectul „parteneriat 2014” pe adresa de email m.micsunescu@wsconsult.ro  sau sa ne contacteze telefonic la numarul +40726252728.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România