Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Pardoseli decorative pentru incalzirea in pardoseala

Pardoseli decorative pentru incalzirea in pardoseala

Ultimii ani au venit cu optiuni multiple in domeniul sistemelor de incalzire pentru locuinte,  o varianta din ce in ce mai prezenta fiind incalzirea prin pardoseala. Se ridica astfel intrebarea cu ce va fi acoperit acest sistem. O pardoseala compatibila cu incalzirea prin pardoseala trebuie sa indeplineasca anumite conditii atat estetice cat si tehnice. Sistemele propuse de noi care se preteaza incalzirii prin pardoseala sunt urmatoarele:

 

Din punct de vedere tehnic, spre deosebire de alte tipuri de pardoseli pretabile la incalzirea prin pardoseala, cele mai sus mentionate sunt usor de aplicat,  in cazul lor nu apare problema realizarii unei legaturi solide intre sapa si pardoseala: rasina si microtoppingul fac corp comun cu sapa, montajul lor nu se realizeaza in sistem flotant si astfel nu exista riscul aparitiei unui strat de aer intre sistemul de incalzire si pardoseala, iar pardoselile din beton polisat sau acidat sunt turnate direct peste incalzire nemaifiind necasara aplicarea altor straturi deasupra. Sistemele prezentate cresc randamentul instalatiei.

 

Din punct de vedere estetic, finisajul este ales de client in functie de nevoile si preferintele acestuia, putand rezulta o pardoseala mata sau lucioasa, intr-o singura

culoare sau in combinatii de culori, pardoseala poate fi patata sau se pot alege culori uniforme, poate fi rugoasa sau puternic finisata, se pot alege modele geometrice sau asimetrice. In ce priveste design-ul posibilitatile sunt nelimitate.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva