Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parchet masiv din lemn de stejar nefinisat

Parchetul din lemn este un element natural de amenajare interioara care aduce prospetime si confort casei tale. Paseste cu talpile goale pe suprafata delicata si bucura-te de caldura pe care o are lemnul! Natura este cel mai desavarsit artist si cel mai talentat mester.
Parchet masiv din lemn de stejar nefinisat

Parchetul masiv de stejar este expresia calitatii, a durabilitatii si versatilitatii in materie de amenajari de interior. Aceasta pentru ca lemnul poate fi reconditionat si rezista peste generatii, iar prin noile finisaje ii puteti da orice infatisare.

Caracteristicile lemnului de stejar

Lemnul de stejar se remarca prin duritate, trainicie si versatilitate. Stejarul este o esenta dura, asadar rezistenta la socuri mecanice. Este un lemn autohton, bine adaptat la mediul tarii noastre, deci lucreaza putin in timp si iti ofera rezultate stabile.

Parchetul masiv din lemn de stejar este o optiune trainica, durata de viata a acestuia fiind de aproximativ 50 de ani.

Versatilitatea esentei de stejar nefinisat

Parchetul masiv din lemn de stejar este versatil, oferind posibilitatea personalizarii dupa bunul plac. De la cele mai indraznete finisaje, pana la cele clasice, stejarul este panza ideala pe care sa "pictezi".

Dupa ce ai ales culoarea favorita, opteaza pentru finisajul dorit, care poate fi mat, lucios sau intre cele doua.

Parchetul masiv poate fi refinisat peste cativa ani, iar tu ai posibilitatea de a alege un alt finisaj si o alta culoare.

Sunt disponibile numeroase fotografii in mediul online, insa culorile pot suferi modificari cauzate de diferitele tipuri de ecrane. Te invit in showroom-ul Alma Parchet Natural pentru a vedea cu ochii tai modelele expuse.

Intretinere

Pentru a prelungi durata de viata a parchetului masiv din stejar, Alma Parchet Natural recomanda curatarea cu solutii dedicate pardoselii din lemn si evitarea excesului de apa.

Pentru facilitarea rutinei de curatare, utilizeaza un spray mop. Acesta pulverizeaza cantitatea ideala de solutie, iar laveta se desprinde cu usurinta si se poate curata in masina de spalat.

Apeleaza la echipe de specialisti in domeniu cand doresti sa reconditionezi parchetul masiv. Executat incorect, procesul de refinisare poate duce la costuri neprevazute sau chiar montarea de la zero. Alma Parchet Natural iti este alaturi cu echipe de maestri parchetari cu experienta!

Parchet masiv din lemn de stejar nefinisat
Parchet masiv din lemn de stejar nefinisat
Lucru în România