Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parchet Chevron dublu-stratificat pentru încălzire prin pardoseală

De ce sa alegi parchetul pentru incalzire in pardoseala? Sistemul de incalzire prin pardoseala este cea mai eficienta solutie de incalzire la momentul actual, fiind o varianta rentabila si confortabila.
Parchet Chevron dublu-stratificat pentru încălzire prin pardoseală

Dar ce punem peste?

Pentru ca sistemul sa dea randament maxim, trebuie acoperit cu o pardoseala dedicata, cum este parchetul dublu-stratificat Chevron. Daca va intrebati ce este Chevron, raspunsul simplu este: eleganta si traditie in materie de pardoseli din lemn. Paseste cu drag pe o suprafata calda si absolut superba!

Avantajele parchetului pentru incalzire in pardoseala

Parchetul dublu-stratificat este recomandat pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, deoarece nu genereaza costuri suplimentare rezultate din pierderi de caldura si asigura transfer termic optim.

Parchetul dublu-stratificat lucreaza mai putin, fiind confectionat din doua straturi de lemn dispuse perpendicular. Nota: nu il confundati cu parchetul laminat!

Stratul de jos este din lemn de mesteacan (panel), iar cel superior, numit si strat de uzura, este cel vizibil, componenta estetica si de durabilitate a parchetului. Grosimea minima recomandata a stratului de uzura este de 3,5mm, insa poti opta si pentru 4 sau chiar 5mm.

Grosimea pardoselii este un criteriu care nu poate fi ignorat. Cu cat parchetul este mai subtire, cu atat va fi facilitat transferul termic, evitand pierderile.

Aspectul si esentele parchetului Chevron

Alma Parchet Natural va pune la dispozitie parchet Chevron din lemn de frasin sau stejar, alegerea fiind dictata de gusturile personale.

Puteti opta pentru parchetul din stejar finisat din fabrica intr-o paleta de zece culori cu finisaj semi-mat sau pentru cel nefinisat (stejar si frasin), pe care il puteti personaliza dupa bunul plac.

Te invitam in magazinul Alma Parchet Natural pentru a vedea cu ochii tai modelele si pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru locuinta ta.

Parchet Chevron dublu-stratificat pentru încălzire prin pardoseală
Parchet Chevron dublu-stratificat pentru încălzire prin pardoseală
Articol scris de
ALMA PARCHET