Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parcarea - lux sau normalitate?

De curand am citit o gluma: "Acum cativa ani cel mai puternic avea cea mai scumpa masina, acum cel mai puternic are loc de parcare".
Parcarea - lux sau normalitate?

Locul de parcare a devenit atat de ravnit si de greu de gasit incat in momentul in care ne gandim la o achizitie imobiliara, faptul ca locatia are sau nu parcare va conta cel mai mult in alegerea facuta. Sau atunci cand stabilim o intalnire, in afara de adresa, intrebam neaparat daca la locatie exista parcare disponibila.

Parcarile au devenit "Graal-ul" marilor aglomeratii urbane. Premisele sunt simple: cresterea densitatii populatiei; cresterea veniturilor; cresterea nevoii de miscare si de mobilitate si, nu in ultimul rand, cresterea pretului terenurilor.

Deci ce avem de facut?

Solutiile pe care le punem la dispozitia dezvoltatorilor si arhitectilor duc la posibilitatea parcarii a unui numar dublu, triplu sau chiar si mai mare de masini pe o suprafata data, fata de amenajarea clasica a unei parcari.

Solutiile noastre, MULTILIFT SYSTEMS, se pot aplica din faza de proiect sau se pot adapta la spatiile existente.

Incepand cu parcarile semiautomate simple dependente sau independente si terminand cu parcarile total automatizate si cele robotizate, MULTILIFT SYSTEMS pune la dispozitia dumneavoastra solutia potrivita pentru eficientizarea parcarii in orice spatiu.

 

Imaginati-va ca veniti de la serviciu si inconjurati cartierul de doua ori prinsi intr-o "vanatoare ad-hoc" dupa spatiul de parcare, in care concurati cu restul vecinilor, si de cele mai multe ori ajungeti sa parcati semi-legal.

 

Acum imaginati-va ca ajungeti de la serviciu. Conduceti masina pe platforma de acces. Coborati, incuiati si bifati cu cartela cititorul, la fel ca la interfon, si automobilul dumneavoastra pleaca intr-o "calatorie" cu destinatia - parcarea dumneavoastra personala.

 

Acum acest lucru este posibil cu parcarile MULTILIFT SYSTEMS, tip puzzle, parcari deja in curs de implementare in Bucuresti.

 

Sa revenim la intrebarea de la inceputul acestui articol: Parcarea - un lux sau normalitate?

 

Haideti sa facem ca raspunsul sa fie normalitatea. MULTILIFT SYSTEMS pune la dispozitie know-how-ul si produsele. Contactati-ne, implementati solutiile noastre, si singurul raspuns va fi: normalitate.

Parcarea - lux sau normalitate?
Parcarea - lux sau normalitate?

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România