Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Parada alternativa

Parada alternativa
Unde: Bucuresti
Cand:01 Dec 2012 11:00

 

Anul acesta, Parada oficiala de 1 Decembrie nu va angaja aviatia. Din fericire pentru pasionatii de spectacol aerian, se va zbura de Ziua Nationala A Romaniei la… Parada alternativa. Aerodromul Șirna da drumul la zbor in cadrul unei tabere militare cu iz de sarbatoare. Nu vor lipsi zborurile demonstrative, parada militara, fanfara, fasolea la ceaun si vinul fiert.

 

Aerodromul se afla la 40 de km de Bucuresti, langa DN1, la jumatatea drumului spre Ploiesti. Urmareste aceste indicatii daca te afli la volan venind dinspre Bucuresti: se face stanga in Potigrafu catre Gorgota, se merge pe drumul principal 11 km pana la iesirea din Poienarii Burchii, unde se face dreapta catre Șirna.

 

Intrarea la acest eveniment este libera, iar parada incepe de la ora 11. Daca doresti sa partici, dar nu ai masina, poti folosi transportul public pus la dispozitie de organizatori cu plecare din Piata Presei, in dimineata zilei de 1 Decembrie.

 

 

Pentru informatii si inscrieri pe lista transportului public organizat, scrie la adresa scrie@pilotmagazin.ro. sau sunati la 0757.453.114.

 

sursa: http://www.metropotam.ro/

 

parada

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România