Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Outlet hibernal la PIATRAONLINE

Proverbul vechi care te indeamna sa-ti faci “vara sanie si iarna car” este mereu actual si poate fi adaptat cu usurinta.
Outlet hibernal la PIATRAONLINE

In domeniul amenajarilor interioare PIATRAONLINE te ajuta sa-l aplici oferind o gama larga de produse in sectiunea de profil (OUTLET).

Avantajele sunt remarcabile, in primul rand sunt amenajari pentru toate gusturile, de la placari de pereti si pardoseli si pana la lavoare si mobilier din piatra naturala. Apoi ai de ales intre diferite tipuri de materiale, de la marmura la terrazzo.

 

Outlet hibernal la PIATRAONLINE

Si bineinteles ca preturile sunt peste tot tentante. Iata cateva exemple din ce poti gasi:

• marmura de mai multe feluri, sub forma de produse diverse, incluzand placi pentru toate tipurile de amenajari, cu finisaje diferite (polisat, buciardat chiar rizat), dar si paneluri, blaturi, borduri. Cele mai frumoase varietati de marmura: Volakas, Botticino, Calacatta, Nero Marquina, Kavala, Crema Marfil, Athena, Catania Grey, la cele mai bune preturi, te asteapta cu magia lor tipica, aceeasi care face din orice placare cu piatra naturala o permanenta sursa de inspiratie.
• granit cu utilizare dedicata: placare orizontala, bolarzi, piatra cubica. Aceasta asociere, care potenteaza valentele unor calitati deosebite ale rocii, ofera o imagine esentiala a amenajarilor in proiecte publice.
• sansdstone cu minunatele Agra Red, Rainbow Fileti si Taekwood, in jocuri de culori subtile si dimensiuni potrivite.
• travertin, in ce culori iti plac si cu dimensiuni si forme care arata cat de versatila este aceasta roca, atat de bine incadrata in peisajul unor amenajari personalizate.
• terrazzo Oriental, in placi vesel colorate, revarsand optimism si bucurie
• mozaic din marmura si travertin, cu finisaj polisat, scapitat, antichizat, pentru placari verticale elegante, oferind accente de nuante inegalabile

si inca altele …

Insa pentru a te putea bucura de aceste beneficii trebuie sa profiti, altfel stocurile deja se epuizeaza. Intra acum pe www.piatraonline.ro si alege azi piatra pentru placarea din sezonul cald!

Comanda online azi, e usor, util si rentabil!  

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE