Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Originalul de la RHEINZINK

Originalul de la RHEINZINK
rheinzink_sigla

Astazi suntem un lider in domeniul titan-zincului si datoram acest lucru dialogului intensiv cu arhitectii si urbanistii, cu partenerii nostri comerciali si cu specialistii din domeniu. Exista mult potential pe care dorim sa il dezvoltam cu scopul de a oferi partenerilor nostri intotdeauna solutia cea mai buna si mai inovatoare, in conformitate cu motto-ul nostru: ALWAYS BETTER. Prin urmare, am definit o gama de produse noi, in concordanta cu trendul actual.

 

Noile linii de produse RHEINZINK prezinta suprafetele noastre naturale sau prepatinate, imbunatatite fie sub forma unei mai bune protectii, fie sub presiunea de ordin ambiental, fie prin practica unei game nelimitate de culori, fie ca un punct culminant pentru aplicatii de interior si design de mobilier - imaginea unei noi diversitati.

 

Astfel, vechile denumiri de produse RHEINZINK utilizate in trecut corespund acum noii PATINA LINE si au urmatoarele corespondente:

RHEINZINK „natural” devine RHEINZINK-prePATINA bright-rolled

RHEINZINK „antic” gri-albastrui devine RHEINZINK-prePATINA blue-grey

RHEINZINK „antic” gri-grafit devine RHEINZINK-prePATINA graphite-grey

 

PATINA LINE dobandeste in decursul timpului o protectie a suprafetei: patina de zinc. RHEINZINK prePATINA preia individual acest proces de imbatranire datorat intemperiilor. Procesul inovativ de prepatinare - de la inventatorul procedeului - anticipeaza schimbarile naturale de culoare ale suprafetei si ofera calitati precum RHEINZINK prePATINA blue-grey si RHEINZINK prePATINA graphite-grey. Acest sistem de culoare nu reprezinta o vopsire si toate proprietatile pozitive ale zincului solid raman intacte.

Rafinat si de durata, RHEINZINK PROTECT LINE cu protectia transparenta protejeaza materialul pentru o perioada lunga de timp. Culoarea si textura sunt conservate si pot fi utilizate chiar si in conditii climatice exceptionale cum ar fi la tropice sau la detalii de aplicare speciale, cum ar fi la intradosuri. RHEINZINK-PROTECT blue-grey si RHEINZINK-PROTECT graphite-grey sunt intotdeauna prima alegere atunci cand optica patinei originale de fabrica trebuie protejata permanent impotriva impactul cu intemperiile.

 

RHEINZINK ofera titan-zinc vopsit intr-o paleta nelimitata de culori: noua gama COLOR LINE. De asemenea, chiar si cu strat de vopsea si lac, proprietatile pozitive ale materialului sunt complet pastrate. Arhitecti, proiectanti, fabricanti si constructori au acum la dispozitie posibilitati nenumarate - fie pe baza catalogului de culori, fie la cerere personalizata. In orice caz, intotdeauna 100% calitatea RHEINZINK. Cu o eleganta unica RHEINZINK pune la dispozitie cinci nuante standard: COLOR pearl-gold, COLOR blue, COLOR tile-red, COLOR moss-green si COLOR nut-brown.

 

RHEINZINK INTERIEUR LINE seteaza accente de camera. Fie la forme de interior, fie la design de mobilier - suprafetele de calitate RHEINZINK INTERIEUR blue-grey si RHEINZINK INTERIEUR graphite-grey seteaza accente unice in cadrul cladirilor. INTERIEUR LINE deschide complet noi posibilitati de a purta estetica speciala RHEINZINK tipica unei cladiri la exterior, mai departe, acum si in interior: inovatoar, atemporal, frumos. Printr-un tratament transparent aplicat, materialul ramane atat protejat permanent la utilizare, dar si pastreaza culoarea unica si textura patinei de zinc.

 

Prin furnizarea produselor noastre la mii de proiecte de pe tot globul, la care am adaugat cei 45 de ani de experienta in productia de materiale de titan-zinc, am continuat in mod constant imbunatatirea produselor si serviciilor noastre. Ne straduim continuu sa imbunatatim activitatea de proiectare si utilizare a produselor de titan-zinc pentru industria constructiilor, precum si in dezvoltarea inovatiilor de produse RHEINZINK. Am realizat multe repere in dezvoltarea procedeului de turnare si laminare a materialului de titan-zinc si intr-adevar RHEINZINK a fost compania care a inventat procesul de prepatinare, care a devenit un sinonim in piata de zinc.

Asteptam cu interes sa colaboram cu succes in viitor si suntem increzatori ca veti fi inspirat de noua noastra gama de produse nou dezvoltate in consultarea cu alti specialisti, astfel ca speram sa beneficiati in mod direct de aceste inovatii la satisfacerea cerintelor clientilor dumneavoastra. Cu aceste completari RHEINZINK poate oferi acum solutia potrivita pentru orice cerinta.

Pentru detalii referitoare la aceasta tema accesati sectiunea de Informatii din partea stanga jos a acestui newsletter. E-mailul Dvs. va fi directionat spre noi la adresainfo@rheinzink.ro

 

rheinzink
 

Daca aveti alte intrebari sau sugestii pentru noi si doriti sa ni le faceti cunoscute accesati sectiunea Idei.

De asemenea, puteti intra in contact cu noi direct de pe pagina de internet www.rheinzink.ro , accesand sectiunea Contact.

 InformaţiiIdei 
RHEINZINK RO
Str. Matei Basarab , Nr. 2/P · 500008 Brasov · Romania
Tel.: +40 268 546550 · Fax: +40 268 546551 · info@rheinzink.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
RHEINZINK
Lucru în România