Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

OAR Transilvania: Arhitecții și juriștii care oferă sfaturi publicului se vor afla în concediu în august

Filiala Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România (OART) anunță că arhitectul și juristul care oferă consultări publicului larg vor intra în concediu în luna august, urmând să-și reia activitatea începând cu septembrie.
OAR Transilvania: Arhitecții și juriștii care oferă sfaturi publicului se vor afla în concediu în august

Specialiștii au stat la dispoziția publicului cu sfaturi legate de activitatea OART sau din domeniul arhitecturii, în general, timp de o oră pe zi, începând cu luna mai, în cadrul unui program cu publicul implementat de noul președinte al Filialei Transilvania a Ordinului Arhitecţilor din România, Daniela Maier.

"Din mai până acum, la sediul OART (Cluj-Napoca, str. Eroilor nr. 22, ap. 10), dar și în punctele de întâlnire stabilite pentru județele Bistrița și Sălaj, câte un jurist și un arhitect al filialei au stat la dispoziția publicului o oră pe zi. Seria de consultări continuă până la finalul lunii acesteia (iulie), după următorul program: de luni până joi, între orele 16.00-17.00. Luna august este dedicată concediilor, însă din septembrie se revine la același program", se precizează într-un comunicat OART transmis SpatiulConstruit.ro.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România