Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O noutate de la Covoraşe Profesionale la pachet cu un Black Friday de trei zile

Deja suntem obișnuiți că anul 2020 este plin de noutăți vrute și nevrute. În cazul nostru, Covorașe Profesionale, noutatea pe care o expunem acum nu are nicio legătură cu evenimentele anului 2020, ținând cont de expansiunea în creștere a proiectelor din mediul online.
O noutate de la Covoraşe Profesionale la pachet cu un Black Friday de trei zile

Proiectul nostru a fost planificat pentru anul 2019, doar că implimentarea a avut un start în reluare, ca la cei cu suflet, în schimb atitudinea că va fi finalizat a fost foarte verticală (cel mai important lucru defapt).

Partea cea mai interesantă este că ideea de crea un magazin online dedicat exclusiv covorașelor marca Notrax, a apărut cand defapt dintr-o întâmplare am avut ocazia să obținem dreptul de folosinţă a unui alt domeniu, care recunosc avea o altă notorietate (fiind liber conform regulamentului ROTLD). La 4 luni după obținerea acelui domeniu și demararea implimentarii magazinului efectiv, am fost contactați de foștii proprietari, care și-au intentat dreptul de folosință, care legal a fost pierdut (sau mai bine zis au abandonat domeniul).

Noi știam istoricul domeniului și doar din generozitate i-am transferat dreptul de folosință, fără nicio formă de schimb, chiar drept bonus am avut și avem o atitudine pozitivă pentru această experiență. Probabil dacă ne-am întreba acum dacă am face sau nu la fel, cu certitudine am proceda la fel, deoarece mereu am crezut că succesul îl poți dezvolta cu o atitudine sănătoasă, nu cu aparențe că un singur nume va face minuni. Drept urmare am căutat alternativa pentru continuarea ideii și astfel am ajuns să îndemnăm piața din România să caute și să cumpere covorașe profesionale Notrax prin sursa online: www.buynotrax.ro.

Notrax este un brand cu o istorie înrădăcinată în Statele Unite ale Americii. Orașul Chicago este gazda sediului central Notrax de la inceputul afacerii (anul 1948), iar ideea afacerii aparține domnului Charles Wood. În Europa gama Notrax a început activitatea în anul 2000 și cu pași siguri a început să cucerească piețele naționale, fiind prezentă în majoritatea țărilor europene și celelalte țări din îndepărtarea globului pământesc, cum ar fi Kazahstan ș.a. În anul 2013 compania Rusartis SRL, originară de printre cele 7 coline ale orașului Iași, devine distribuitor autorizat Notrax România.

Astfel, cu un slogan simplu și clar: „Onorăm orice comandă!”, distribuitorul ieșean a început să vândă covorașe Notrax într-o nebunie, reactivând pronunţat prezenta brandului în România. Suntem cunoscuți în România drept Covorașe Profesionale (de aici avem un site de prezentare: www.covorase-profesionale.ro sau ceva mai simplu www.cvp.ro ) și cu dăruire vindem soluții specializate și monitorizate.

Magazinul www.buynotrax.ro este deja activ, necunoscut încă, doar dacă cei de la Google ar fi mai generoși cu începătorii și ne-ar scoate la iveală publicului țintă, aşa ca o formă de propulsare in lumea internetului, sau ca un „Bine aţi venit în oceanul Google!”. Oricum, așa cum nu ne place să obținem ceva fără să oferim, începând de vineri, 13 noiembrie, demarăm o campanie de reduceri sub genericul titlu Black Friday, un adevărat Black Friday de 3 zile.

Doar în aceste 3 zile îți poti optimiza o achiziție pentru dotarea intrării pentru sezonul rece, chiar dacă Moș Crăciun nu poate aluneca pe scările casei, fiind obișnuit cu altă intrare, fie poți sugera angajatorului să aloce un buget pentru dotarea mediului de lucru cu covorașe ergonomice, sau poate faci parte printre cei care caută un covor dezinfectant, în orice situaţie vă garantăm că merită analizată oportunitatea. Ne asumăm livrarea comenzilor în orice colțișor al României, da, exact și pe strada Principală a oricarei localități.


Intră pe www.buynotrax.ro și vezi ce reduceri am pregătit pentru toată țara.

Cu încredere, vă mulţumim!
Manager proiect,
Guranda Andrei

Articol scris de
RUSARTIS