Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O noua extragere in Loteria Lindab, un nou castigator. Premiul pleaca la Botosani.

O noua extragere in Loteria Lindab, un nou castigator. Premiul pleaca la Botosani.

19 iulie 2012 – Lindab Romania a  desemnat prin tragere la sorti cel de-al doilea castigator al unui sistem complet de acoperis, in cadrul campaniei ”Loteria Lindab”. Norocosul este domnul Modest Jitarasu, din comuna Radauti Prut, judet Botosani. A fost adjudecat si premiul secundar, de 500 de euro, promoter desemnat fiind doamna Gabi Prisacaru.

 

Casa castigator 2 - before

”Familia noastra a trecut prin multe momente grele. Poate cel mai dificil a fost in anul 2008, cand ne-am confruntat cu o mare inundatie naturala. Atunci am pierdut agoniseala de-o viata, muncind in conditii grele. Am renovat casa, dar acoperisul a ramas rau de tot. Multumesc din suflet acestui mare noroc. Doamne ajuta!”, a fost prima reactie a domnului Modest Jitarasu.

 

Castigatorului i se va asigura de catre Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietate. Tipul, culoarea si forma invelitorii vor fi la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

 

Campania Loteria Lindab continua! Au ramas in joc inca doua sisteme complete de acoperis, si, in plus, premii speciale de cate 500 euro pentru cei care recomanda campania castigatorilor. Urmatoarea extragere se va face in data de 10 august, oferindu-li-se o sansa tuturor celor inscrisi in loterie incepand din data de 15 aprilie. Inscrierea se face in continuare, folosindu-se acelasi sistem - sms la 1869 cu textul ”Lindab” (tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone) sau online, pe www.loterialindab.ro ori pe Facebook.

 

Campania se desfasoara pana pe 31 august 2012, valoarea comerciala a premiilor fiind de aproximativ 140.000 lei, fara TVA. La campanie poate participa orice persoana de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, proprietar sau co-proprietar al unei case, care doreste sa isi renoveze acoperisul.

 

Participantii declarati castigatori care in perioada derularii campaniei achizitioneaza un acoperis Lindab, pot primi contravaloarea materialelor pentru renovarea acoperisului si serviciilor aferente, cu conditia sa faca dovada achitarii acestora. In acest caz, clientul primeste de la Lindab tichete cadou in limita a maximum 5000 euro, net.

 

In cadrul loteriei vor fi acordate si premii secundare – in valoare de cate 500 euro net. Singura conditie pentru castigarea acestor premii este sa promovezi Loteria Lindab, iar castigatorul unuia dintre cele 4 sisteme de acoperis sa te nominalizeze drept ”promoter” in cursul interviului telefonic de validare a inscrierii prin SMS sau in momentul completarii on-line a formularului de inscriere, disponibil pe site-ul www.loterialindab.ro.

 

Extragerile se fac electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unei comisii formate din doi reprezentanti Lindab Romania si a unui Notar Public, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare. 

 

Mai multe informatii cu privire la regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.loterialindab.ro.  

 

Despre Lindab Romania 

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati. 

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4300 de angajati.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România