Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O gelaterie cu interioare decorate cu turcoaz și multe cercuri

Hector Esrawe si Ignacio Cadena de la biroul de design Esrawe + Cadena au realizat decorul pentru un magazin de inghetata din Mexico, denumit Gelatoscopio. O serie de cercuri decorate cu imagini si oglinzi pune in valoare interiorul cu iz industrial al magazinului.
O gelaterie cu interioare decorate cu turcoaz și multe cercuri
Jaime Navarro Soto; Edouard Chemin

Mesele amplasate atat la interior, cat si afara, pe trotuar, le permit clientilor sa admire din diferite unghiuri formele curbe colorate intr-un bleu-turcoaz.

Hector Esrawe afirma ca „fiecare imagine este unica, asemenea unui caleidoscop atunci cand este rotit si privit de oameni diferiti”. Acest magazin este interactiv si distractiv, avand diferite componente care le permit copiilor sa beneficieze de experiente individuale, cercetand sortimentele de inghetata si modul in care este preparata.

La interior meniul este prezentat in diferitele lentile de pe pereti, invitandu-i pe copii sa interactioneze cu diferitele instalatii create. Formele curbe ale spatiului sunt puse in valoare cu ajutorul placajului vertical ce imbraca peretii. Cercurile mai mari pozitionate in zona centrala sunt zonele de servire, oferind imagini din bucatarie, unde se prepara inghetata.

Odata cu lasarea serii, aproape toate cercurile sunt iluminate, atragand privirile trecatorilor. Fasia de lumina LED pozitionata la partea superioara a placajului turcoaz creeaza iluzia detasarii de restul peretelui, accentuand formele curbe ale spatiului.

O gelaterie cu interioare decorate cu turcoaz și multe cercuri

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România