Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O casă abandonată din deșertul californian, cumpărată cu 7.000 de dolari, a fost transformată într-o locuință de vis

O casa darapanata din Joshua Tree, California, a fost transformata intr-o oaza in mijlocul desertului.
large_51670
We Are in Our Element

Kathrin si Brian Smirke au cumparat proprietatea abandonata, construita initial in 1957, cu 7.000 de dolari, la o licitatie publica organizata in 2015.

Neglijata ani de zile sub soarele desertului californian, casa a trebuit sa fie demolata pana la stalpii de rezistenta si reconstruita. O mare parte din munca, inclusiv operatiunea de demolare, lucrarile la canalizare si la instalatiile electrice si designul interior, a fost facuta chiar de cei doi. Lucrarile au fost terminate la sfarsitul anului trecut.

In interior predomina lemnul, o parte din material fiind recuperata de la constructia originala si transformata de Brian Smirke in obiecte decorative. Blaturile din beton si rafturile suspendate, de asemenea din lemn recuperat, au fost realizate tot de ei. Usa de la intrare permite ca in interior sa patrunda suficienta lumina naturala astfel incat sa poata fi amenajata o mica gradina de cactusi la intrare. De asemenea, usile glisante din sticla ofera acces la peisajul impresionant din zona.

Cei doi cauta acum un chirias pentru casa pe care au numit-o "The Shack Attack". Intre timp, isi impart timpul intre locuinta lor din Mendocino si aceasta oaza din desert, despre care spun ca, fiind mai mica, este si mai eficienta punct de vedere energetic.

We Are in Our Element
We Are in Our Element
We Are in Our Element
We Are in Our Element
We Are in Our Element
We Are in Our Element

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva