Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

O camera cu vedere din varful unei macarale portuare

O camera cu vedere din varful unei macarale portuare

Parteneriatul dintre GROHE și Hotelul Faralda NDSM Crane din Amsterdam

 

 

 

 

Despre Grupul GROHE

Grupul GROHE este format din Grohe AG, Hemer, Joyou AG, Hamburg și alte subsidiare de pe piețele externe. Grupul GROHE este lider la nivel mondial în furnizarea de armături sanitare.

Fiind o marcă internațională, GROHE este construit pe baza valorilor sale de brand: stabilirea de noi standarde în domeniul calității, tehnologiei, designului și al dezvoltării de soluții care să economisească resursele naturale, furnizând produse care să respecte deviza “Pure Freude an Wasser”. Prin marca Joyou grupul acoperă piața chineză, aflată într-o creștere rapidă.

 

Administrat de către GROHE Group S.à r.l., Luxemburg, grupul are o forță de muncă la nivel mondial în medie de 9.300 de angajați (inclusiv cei 3.500 din cadrul Joyou). Dintre aceștia, aproximativ 2.400 lucrează în cadrul GROHE Germania. În anul 2013, Grupul GROHE a generat vânzări consolidate de 1,45 miliarde de euro.

Grupul GROHE deține 9 unități de producție proprii, din care 6 se află în afara Germaniei, și anume în Portugalia, Tailanda, Canada și China (Joyou). Compania realizează în mod curent 85% din vânzările sale în afara Germaniei.

 

Grupul GROHE a fost preluat în ianuarie 2014 de către grupul LIXIL și Banca de Dezvoltare a Japoniei. Grupul LIXIL este lider mondial în industria materialelor de construcții și a echipamentelor pentru locuințe. GROHE și Joyou rămân independente în cadrul Grupului LIXIL.

 

Sursa imagini: Fotoburo Raphaël Drent, Koornmarkt 13, 4001 KW Tiel, telefon: 0655 134154, www.drentfotografengroep.nl, Twitter: @Fotodrent

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România