Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noua versiune a portalului Spatiulconstruit.ro - mai mult, mai repede, mai util

Noua versiune a portalului Spatiulconstruit.ro - mai mult, mai repede, mai util

Spatiulconstruit.ro, cel mai utilizat portal de construcții din România, are din 9 septembrie 2013 o nouă versiune,
cu un design optimizat și atractiv, menit să-ți ofere o experiență utilă, fie că ești specialist în construcții, fie că ești un beneficiar dornic de informare.

 

 

Mai multă informaţie în construcţii nu găseşti pe nici un alt site românesc. Iar noua versiune îţi prezintă totul în mod relevant şi atractiv, pentru a-ţi face lectura mai uşoară. Acum afli mai repede tot ce te interesează. Organizarea clară a secţiunilor de conţinut îţi permite să mergi direct la informaţia dorită. Cauţi documentaţii tehnice? Un click şi le-ai găsit. Vrei detalii CAD? Alt click şi gata!

 

organizare

 

 

Indiferent dacă lucrezi în proiectare / construcţii sau dacă vrei doar să te documentezi, vei descoperi în portalul spatiulconstruit.ro un asistent cum nu se poate mai util. Noua versiune îţi oferă nu numai foarte multă informaţie, ci şi posibilitatea de a interacţiona cu ea.

 

 

Principala noastră dorință este ca tu să citești pe îndelete despre produsele pe care vrei să le folosești.  De aceea, avem pe site peste 1500 de prezentări de produse (și numărul acestora crește continuu). Câteodată, se întâmplă să vrei să iei cu tine o anumită prezentare, s-o duci pe șantier sau s-o discuți acasă cu familia. Acum această problemă se rezolvă printr-un simplu click pe butonul “Tipărește” din pagina fiecărui produs!

 

tipareste

 

 

 

Ori de câte ori ai nevoie de precizări suplimentare legate de un produs, de o documentație sau de orice altă informație publicată pe site, nu ezita, întreabă! Folosește formularul de comentarii pentru a ne adresa, nouă și furnizorilor care-și prezintă produsele și serviciile, toate întrebările pe care vrei să le pui. Vei primi un răspuns avizat, direct de la sursă!

 

comentarii

 

 

 

Ai găsit la noi un articol interesant și vrei să-l citească și soția? Ai văzut un video care răspunde la întrebările care-l frământă pe un prieten? Ai identificat un document care oferă soluția căutată de colegul tău?  Trimite-le pe loc informația respectivă, folosind butonul “E-mail”.

 

email

 

 

 

Avem peste 50.000 de imagini pe site, peste 13.900 de documentații tehnice, peste 11.000 de detalii CAD, peste 1.500 de prezentări de produse, peste 2.100 de “noutăți" și peste 2.200 de articole în “Trenduri & opinii”. Printre ele, cu siguranță vei găsi unele care te inspiră și pe care vei vrea să le pui deoparte. Nimic mai simplu! Folosește butonul “Adaugă la favorite” și informația este salvată în contul tău, unde o regăsești ușor oricând.

 

favorite

 

 

 

De toate aceste facilități beneficiezi gratuit, ori de câte ori ai nevoie, dacă faci un lucru simplu: să te înregistrezi pe site cu un cont de utilizator. Sau, dacă nu vrei să mai ai încă o parolă pe care s-o ții minte, conectează-te cu contul tău de Facebook și ai acces la toate avantajele utilizatorilor înregistrați.

 

logare

 

 

Intră și tu în comunitatea Spatiulconstruit.ro! Fă-ți cont chiar acum!

 

 

 

Portalul spatiulconstruit.ro este liderul informaţiilor în construcţii, arhitectură, amenajări. Credem în puterea lucrurilor bine făcute şi în faptul că reuşita porneşte de la informaţie. Nu ne place să auzim, când se vorbeşte de construcţii, că “merge şi aşa”, pentru că ştim cât de grave pot fi consecinţele.

Ne propunem să educăm piaţa şi pe toţi actorii ei: producători de materiale de construcţii, furnizori, antreprenori, arhitecţi, ingineri, meşteri, clienţi sau beneficiari finali.

Cum? Simplu! Prin informaţie!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România