Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noile "Solutii rezidentiale" de la Ytong

Noile "Solutii rezidentiale" de la Ytong
 
Noile "Solutii rezidentiale" de la Ytong

Atentia pe care o acordam alegerii materialului din care zidim anvelopa cladirii este foarte importanta. Cu cat anvelopa are proprietati de bun izolator termic cu atat beneficiile cresc. Anvelopa unei cladiri proiectata corespunzator poate interveni activ in interactiunea cu mediul inconjurator, reducand considerabil energia necesara incalzirii sau racirii in functie de sezon.

Blocurile de zidarie Ytong imbina majoritatea beneficiilor existente in alte materiale de costructie si este recomandarea specialistilor Ytong pentru constructia unei case confortabile, durabile si eficienta energetic: Ytong este simplu de prelucrat si usor precum lemnul, rezistent la foc si durabil ca o caramida, cu aceleasi proprietati ecologice ca ale siliciului de calciu.

Beneficiind de suportul propriului centru de cercetare-dezvoltare, specialistii Ytong continua sa inoveze, dezvoltand solutii si produse moderne si eficiente energetic. Avand ca obiectiv declarat "eficienta energetica in casa familiei tale", Ytong aduce in Romania calitatea germana, prin lansarea noilor "Solutii rezidentiale", perfect adaptate nevoilor consumatorilor romani.

Utilizarea diferitelor optiuni de solutii rezidentiale pe care Ytong le ofera pentru realizarea peretilor casei este cheia pentru o casa durabila si eficienta energetic.

 

Perete exterior multistrat
Ytong 250mm + termoizolatie
  YTONG CLASIC
simplu si eficient

Ytong Clasic   Solutia de a reduce costurile anuale pentru energie aproape la jumatate, in conditii normale ale standardului de viata. Microclimatul intern oferit de Ytong va fi unul placut si sanatos indiferent de anotimp.
Pentru a obtine avantajele maxime pe termen lung, se recomanda folosirea unei termoizolatii durabile (ex. placi de vata minerala)

In parametri tehnici, Ytong 250mm+50mm termoizolatie ofera o protectie termica similara cu o varianta de caramida eficienta de 250mm+100mm termoizolatie, oferind in schimb o diminuare la pretul final la metru patrat de perete finit. In plus, sistemul constructiv Ytong reduce cu pana la 57% timpul de executie pe metru patrat.
     
Perete exterior monostrat
Ytong - 300 mm
  YTONG CONFORT
eficienta accesibila

Ytong Clasic   Varianta accesibila pentru eficienta energetica sporita si economii importante pe termen lung. Prin utilizarea mortarului in pat subtire Ytong, puntile termice de pe suprafata peretelui finit sunt eliminate in proportie de 90% fata de folosirea mortarului in pat gros.

Ytong 300mm, fara termoizolatie suplimentara, ofera o protectie termica cu 17% mai buna fata de o varianta de caramida eficienta de 250mm+50mm termoizolatie suplimentara. In plus, sistemul constructiv Ytong ofera avantaje la metru patrat de perete finit, o reducere cu 17% a greutatii cladirii si timpi de executie pe metru patrat de 2,7 ori mai mici.
     
Perete exterior monostrat
Ytong - 375 mm
  YTONG PREMIUM
eficienta extrema

Ytong Clasic   Solutia perfecta pentru o locuinta construita la standarde superioare de confort, costuri minime de intretinere si consum redus de energie, comparativ cu alte materiale de zidarie. Totul pentru o investitie inteligenta pe termen lung - durabilitate, eficienta energetica, o solutie ecologica pentru un viitor sanatos si un camin confortabil.

Ytong 375mm fara termoizolatie suplimentara, ofera o protectie termica mai buna cu 8,5% fata de o varianta de caramida eficienta 250mm+80mm termoizolatie. In plus, sistemul constructiv Ytong ofera avantaje la pretul final pe metru patrat de perete finit si timpi de executie pe metru patrat de 2,5 ori mai mici.
     
Sistem constructiv Ytong

Ytong inseamna eficienta de timp, de material, de energie si de costuri. In functie de nevoile specifice fiecarei familii si designului fiecarui proiect, sistemul de constructii Ytong ofera solutii personalizate si usor adaptabile.

Solutiile constructive Ytong sunt recomandate tuturor celor care isi doresc un camin durabil si modern, care vor sa construiasca eficient, cu materiale de calitate superioara, materiale care au capacitatea de a-si mentine performantele initiale pe toata durata de viata a cladirii, indiferent de conditiile de exploatare.

Ytong este o solutie incombustibila, ecologica 100%, ce garanteaza durabilitatea constructiei, o excelenta difuzie la vapori, protectie termica eficienta, pret redus pe metru patrat de constructie si greutare scazuta.

Serviciile aditionale, oferite in mod gratuit, vin sa completeze oferta Ytong si sustin ideea calitatii in constructii. Astfel, pentru fiecare proiect in parte Ytong ofera un pachet gratuit de servicii, constand in suport tehnic inca din faza de proiectare, documente tehnice, urmarire de santier, instruire echipa constructori si demonstratii practice.
  Santier Ytong

Santier Ytong

xella

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
XELLA RO SRL
Lucru în România