Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noile scari FAKRO LWK/ LWS

Noile scari FAKRO LWK/ LWS

 

Reducerea timpului necesar montajului a fost posibila prin schimbarea sistemului de prindere a placii. Sistemul este simplu si intuitiv ce asigura, in plus, si reducerea potentialelor erori de montaj.

 

Noile modele vor avea placa detasabila gratie unui sistem de prindere tip click. Astfel, inlocuirea placii se poate face chiar de catre dvs.

 

Datorita unui sistem nou de balamale ce controleaza miscarea usii in timpul inchiderii si deschiderii, accesul in pod este mai confortabil si, bineinteles, mai sigur.

 

Noul sistem de balamale implica de asemenea utilizarea unei bare de otel ce are rolul de a transfera greutatea doar asupra scarii, usa fiind astfel eliberata de sarcini. Acest lucru inseamna o scara mai robusta si implicit mai durabila.

 

Treptele scarilor LWK/LWS ce urmeaza sa fie introduse nu depasesc nivelul vangurilor si nu prezinta conexiuni vizibile, aspectul estetic fiind astfel imbunatatit.

 

Speram ca aceste noi caracteristici sa creasca nivelul de atractivitate al produselor noastre si sa constituie pentru dvs. argumente importante in alegerea scarilor FAKRO.

 

O garantie in plus atat a calitatii produselor noastre cat si a profesionalismului echipei Fakro o reprezinta si cresterea cu 3 puncte procentuale a cotei noastre de piata in 2014.

 

Va invitam sa vizitati site-ul www.fakro.ro, unde sunt disponibile mai multe informatii despre produsele FAKRO.

 

 

Scari modulare pliabile din lemn, pentru acces la pod

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
FAKRO ROMANIA