Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noile optiuni de vizualizare conving clientii la EGGERZUM

Noile optiuni de vizualizare conving clientii la EGGERZUM
1.400 de clienti industriali si distribuitori specializati din intreaga lume s-au informat la cea de-a 17-a expozitie EGGERZUM.

Producatorul de materiale lemnoase EGGER a prezentat clientilor sai noile tendinte in materie de decoruri si suprafete, in cardul expozitiei interne EGGERZUM, care sa desfasurat de la inceputul lunii martie pana in luna iunie 2010. Solutiile digitale inovatoare, care au fost pentru prima data prezentate la targul ZOW din Bad Salzuflen au fost primite extrem de bine de catre vizitatorii EGGERZUM. Studioul de Design Virtual (VDS) vizualizeaza posibilitatile inovatiilor curente si digitale viitoare, impreuna cu aranjamente perfecte ale spatiului.

Numeroase evenimente - din Austria pana in China - au fost anul acesta pe agenda EGGERZUM. Schimbul personal de informatii cu clientii EGGER, ofera companiei posibilitatea sa adreseze intrebari si sugestii in mod direct, integrandu-le ulterior in procesul de dezvoltare a produsului. În Franta - in locul targului intern EGGERZUM - EGGER ofera clientilor, in mod regulat, prezentari despre tendinte, care sunt primite cu mare interes.

NOI SOLUTII DIGITALE

Cu noul Studio de Design Virtual (VDS), decorurile si suprafetele pot fi vizualizate prin redarea de culori naturale, combinate cu alte tipuri de design in diverse aplicatii comerciale si rezidentiale. "VDS HD" este un program cu rezolutie ridicata ce este afisat pe un ecran high definition (HD) lat de 40 de inci. Diverse seturi de camere pot fi incarcate interactiv pe ecran dintr-o biblioteca virtuala si si pot fi aplicate decoruri cu o rezolutie ridicata. Cu "VDS live", EGGER ofera vizualizare multiproiector. Decorurile sunt prezentate unul cate unul pe carcase de mobilier alb. Aceasta inovatie poate fi testata la sediul central EGGER din St. Johann. "VDS HD" este deja disponibil pentru clientii nostri din Hexham (MB), Brilon (DE), Rion des Landes (FR) si biroul de vanzari din Moscova. Va fi implementat si in Radauti (RO) si Unterradlberg (AT).

"CREEAZA CONTRASTE" STABILESTE TENDINTE

Un total de 60 de tipuri de noi decoruri au fost prezentate la targul EGGERZUM care este considerat a fi un barometru al tendintelor. Printre decorurile fibrolemnoase favorite, se numara Molid Avola, ce a fost extins cu trei noi variatii de culoare, Mali Wenge - cu focalizare pe noua naturalete - inima de Frasin, stejar Aragon si Arlington. Cele doua decoruri speciale fibro-lemnoase Lemn Ceramic si Ironwood au fost foarte bine primite de catre vizitatori. "Printre decorurile uni, favoritele audientei au fost decorurile discrete, cum ar fi Gri Roca, Lava, Gri Grafit si Cuart Bronz. Ele ofera premizele ideale pentru solutii privind combinatiile, respectand in acelasi timp motto-ul "Creeaza contraste", explica Klaus Monhoff, Seful Managementului de Produse Decorative EGGER.

DECORUL FAVORIT WAVELINE

Printre blaturile de lucru, barometrul in tendinte indica spre decoruri in nuante moderate precum Tivoli, Avalon si Ardezie Lazio. În centrul atentiei: decorul Lemn Ceramic in combinatie cu noua suprafata Aluline. Solutii noi privind suprafetele au fost de asemenea prezentate impreuna cu versiunile Waveline, Cottex, Perfect Pore, Argento si Ceramic. Suprafata Waveline, care prezinta o adevarata inovatie datorita profunzimii, a fost favorita in acest caz. Pe de alta parte, suprafata Perfect Pore a avut cerere mai mare in Marea Britanie.

DECORURILE EGGER ATRAG ATENTIA LA TÂRGUL DE MOBILA DE LA MILANO

Targul de mobila "I Saloni" de anul acesta din Milano, a dovedit inca o data ca inovatiile EGGER respecta tendintele curente. În prezentarile lor privind ultimele dezvoltari in design si amenajari interioare, participanti din toate tarile au prezentat reproduceri lemnoase in combinatie cu culori neutre. Lemnul cu defecte, de exemplu cel cu noduri, urme de rasina sau semne de uzura impreuna cu lemnul de conifere (in stilul decorului Molid Avola) se foloseste din ce in ce mai mult la panourile frontale, structuri sau blaturi. "Cred ca noile produse prezentate la Milano confirma rolul nostru de trendsetter," spune Klaus Monhoff.EGGERZUM FACTBOX:
 • Cea de-a 17-a editie a targului intern
  EGGERZUM
 • Un total de aproximativ 1.400 de
  vizitatori de pe toate piet
  ele principale
 • Solutiile de vizualizare inovatoare atrag
  atent
  ia
 • 60 de tipuri de noi decoruri
 • "Creeaza contraste" stabileste tendinte
  noi
 • Decorurile EGGER au fost confirmate la
  ta
  rgul "I Saloni" de la Milano

 • Obiectivul targului intern EGGERZUM:
  schimb de informat
  ii direct cu clientul

Pentru informatii suplimentare:
S.C. EGGER Romania S.R.L.
Lucian Barbacaru
Str. Austriei Nr. 2, Radauti, jud. Suceava,
Cod postal 725400
T +40 372 - 438215 / 0731335592
F +40 372 - 68215
lucian.barbacaru@egger.com
www.egger.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva