Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Noi hoteluri în București, semnate de Cumulus Architecture

Cumulus Architecture are în derulare în acest an 4 proiecte de hoteluri aparținând brandurilor Marriott și Hilton. Toate cele 4 proiecte sunt dezvoltate pe platforma BIM.
Noi hoteluri în București, semnate de Cumulus Architecture
Cumulus Architecture

Eliza Yokina și Ivona Amariței, Senior Partners Cumulus Architecture, vor prezenta noile proiecte pe 8 iunie, în cadrul FORO 2018 - Romanian International Tourism Forum, eveniment internațional dedicat reputației și calității spațiilor în industria ospitalității.

Arh. Eliza Yokina, Senior Partner, Cumulus Architecture, arhitect și designer de interior, va prezenta pe scurt proiectele iconice Cumulus precum și câteva proiecte HoReCa din perspectiva designului și impactului acestuia.

Arh. Ivona Amariței, Senior Partner, Cumulus Architecture, arhitect coordonator la proiectul Courtyard by Marriott , primul de acest brand în București, partener în echipa Cumulus Architecture. Hotelul MCY este în curs de realizare.

Peste 200 de proprietari, manageri și chefi de ai principalelor restaurante din România, proprietari și manageri ai hotelurilor reprezentative de 4 și 5 stele, chefi, arhitecți și designeri cu proiecte de hoteluri și de restaurante din 40 de orașe s-au înscris la FORO 2018 - Romanian International Tourism Forum, eveniment care va avea loc la Athenee Palace Hilton din București.

Agenda preliminară a evenimentului poate fi vizualizată pe http://foro.com.ro/agenda-ro/

 

Lista preliminară a speakerilor, din 11 țări: Germania, Danemarca, Belgia, Marea Britanie, România, Ucraina, Israel, Spania, Grecia, Turcia și Slovenia, este disponibilă pe http://foro.com.ro/speakeri-ro/

 

Parteneri: Siniat, Alumil, Calirom, Gewiss, Alexandrion Group, CEZ,

 

Susținători și Expozanți: Alcor Holding, TopK, Vimar, Saint-Gobain Rigips, Ardesign, , Lucedomotica, Equitone, BoConcept, Chairry, Camonero

 

Parteneri Media: Agerpres, Revista Horeca și Trends HRB

 

Mai multe pe www.foro.com.ro

 

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, alături de SCHOOL + HOSPITAL, Building Education Bucharest International Forum, Romanian Hospital Convention ROHO și Romanian Agriculture Leadership Forum RALF. Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.co/borocommunication.

 

Înscrieri la adresa de email: foro@borocommunication.ro