Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Mozaicul pentru amenajări interioare, perfect în amenajările modern-victoriene

Ce legatura poate exista intre mozaic si stilul modern-victorian? Niciuna la prima vedere, dar stilul victorian inseamna totusi eleganta, somptuozitate si o bogatie de detalii venite din stilurile neo-gotic, oriental si neo-baroc. Pe de alta parte, mozaicul este vazut ca o marca a stilurilor roman si oriental. Deci rapunsul la intrebare poate fi evidentiat prin introducerea unor accente de mozaic intr-o amenajare victoriana, iar daca trend-urile noi se numara printre criteriile tale de alegere, afla ca poti adapta mozaicul si victorianul intr-o abordare moderna.


Poate parea usor derutant, dar iti vom explica pe indelete, mai jos, cum poti obtine acest lucru folosind mozaicul pentru amenajari interioare oferit de STUDIO CERAMICA – o optiune versatila, pentru orice tip de amenajare. Pentru inceput, retine ca stilul victorian a luat nastere la inceputul sec. XIX, in Anglia, cand, in urma revolutiei industriale, luxul obiectelor exotice aparute dupa extinderea Imperiului Britanic a devenit accesibil aproape tuturor. Numele stilului provine din cel al Reginei Victoria, conducatoarea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei din 1837 pana in 1901.

 

Daca si tu de-ai decis sa impletesti vechiul si noul intr-o amenajare modern-victoriana, mozaicul este ideal pentru a obtine pereti si tavane finisate in mod original, iar cel disponibil prin STUDIO CERAMICA iti ofera garantia calitatii si a finisajelor high-end!

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva