Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Modele de gresie și faianță de calitate premium de la Gresie Premium

Renovarea finisajelor locuinței la standardele dorite, poate fi uneori imposibil de realizat. Acest lucru se datorează dificultății găsirii modelelor de gresie sau faianță de calitate, care să fie conform cu așteptările fiecăruia dintre noi. Deși piața finisajelor este imensă, nu puține au fost momentele în care să nu găsim ceea ce dorim.

Modele de gresie și faianță de calitate premium de la Gresie Premium

Din dorința de a beneficia cu toții de produse de calitate, premium, Gresie Premium, cel mai mare producător de plăci ceramice de calitate, ne oferă peste 25000 de modele, pe care să le utilizăm, așa cum dorim în amenajarea locuinței personale.

Gresie Premium - lider în domeniul plăcilor ceramice de calitate

Gresie Premium este lider în domeniul plăcilor ceramice de calitate, beneficiind de un portofoliu cu peste 20 de producători de renume și o vastă gamă de produse, la prețuri atractive și competitive.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice ale clienților, portofoliul Gresie Premium deține diverse categorii de gresie, inclusiv gresie de bucătărie, baie, living, pentru exterior, faianță pentru baie, bucătărie, plăci pentru placarea pereților, gresie de lux, porțelanată, rectificată, cu aspect de parchet, lemn, lastre, plăci ceramice mari, precum și mozaic, hexagoane sau modele cu aspect de piatră naturală.

Printre cei mai renumiți producători de plăci ceramice, pot fi regăsiți: Unicom Starker, Cerdomus, AlfaLux, Mutina, Isla, Piemme, Atlas Concorde, Ariostea, Florim, Graniti Fiandre, Ricchetti, Cerdisa, Flaviker, Appiani, Boxer, Ascot, Dom Ceramiche, Dom Design Lab, Dunin, Evoluzioni, Gambini, Graniti Fiandre, Herberia, Impertek, Dakota, Buzon, Profilpas, Progress, Paul Ceramiche, Profilitec, Rako, Terratinta, Made 39, Vallelunga, Fap, Marazzi, Porcelanosa.

Toate modelele de gresie și faianță completează stilul fiecărui client și răspunde la vastele nevoi de amenajare moderne, cu aspect rustic, minimalist sau futuristic. Pe măsură ce modul în care interioarele și designul evoluează și se schimbă, Gresie Premium își adaptează portofoliul, astfel încât să corespundă cu designul contemporan, minimalist, urban.

Colecția fascinantă de gresie și faianță pentru baie, bucătărie, living, exterior dispune de un aspect luxos și pare să impresioneze prin eleganța simplistă. Plăcile premium dețin capacitatea de a face orice ca orice încăpere, să arate într-un mod măreț. Fiecare placă de gresie și faianță contribuie la amenajarea locuințelor și insuflarea unui aspect, care nu se va demoda niciodată. În timp ce modele cu finisaje mate, se potrivesc perfect într-o bucătărie cu aspect modern, plăcile cu aspect rustic sau de lemn, vor schimba ușor podeaua dormitoarelor.

Unul dintre cele mai mari avantaje al alegerii plăcilor ceramice pentru pereți și podele, îl reprezintă însușirea acestora de a imita orice aspect din natură, geometric sau autentic. De la modele cu aspect de lemn, piatră, beton, până la modele minimaliste, mozaic, geometrice, veți putea selecta orice design potrivit pentru stilul de amenajare al locuinței și bugetului.

Atunci când doriți apreciere și complimente din partea oaspeților, dar și o senzație unică, fermecătoare, optați pentru modele de gresie și faianță oferite de Gresie Premium. Accesați www.gresiepremium.ro pentru a descoperi cele mai noi modele sau vizitați direct showroom-ul Gresie Premium ce poate fi regăsit în Otopeni și este deschis zilnic.

Obțineți un interior autentic cu plăci ceramice premium

Plăcile ceramice reprezintă soluția perfectă, garantată, pentru un decor rezistent, durabil, ușor de instalat și de întreținut în timp. Datorită procesului de fabricație, plăcile ceramice porțelanate rectificate sunt durabile și de calitate superioară.

Modele de gresie și faianță din colecția Premium, au decor cald și primitor. O bucătărie modernă combinată cu gresie în culorile pământului sau o zonă de living care introduce arhitectura modernistă într-un spațiu contemporan, vor crea un interior autentic.

Fiecare finisaj interior evocă o stare de spirit diferită. Tocmai de aceea colecțiile de gresie și faianță disponibile, reușesc să combine și evidențieze versatilitatea fiecărei locuințe. Estetica fiecărei plăci va reuși să contribuie într-un mod unic la decorul final al băi sau al bucătăriei. Tocmai amestecul culorilor și texturilor plăcilor ceramice, oferă posibilități surprinzătoare de amenajări interioare.

Puteți construi un living minimalist, cu un aspect plin de viață, industrial. Veți putea amenaja bucătăria în nuanțe calde, moi, rustice. Obțineți un efect subtil în zona dormitorului. Scoateți în evidență holul de la intrate. Grație plăcilor ceramice versatile, veți reuși să echilibrați întregul design al locuinței.

Chiar dacă par elemente neînsemnate, plăcile ceramice vor face o mare diferență, contribuind la realizarea unui decor eficient. Spre exemplu, plăcile în tonuri neutre, precum gri, cărbune sau grafit, vor crea un spațiu elegant, rafinat și se vor combina perfect cu elemente de decor în culori pline de viață.

Când alegeți plăcile de ceramică, combinați și potriviți designul în funcție de aspectul, piesele de mobilier și accesoriile din locuință. Nu subestimați puterea culorilor, întrucât acestea pot schimba radical întregul aspect. Puteți opta pentru modele cu imprimeuri sau plăci în culori îndrăznețe. Ambele stiluri sunt acum la modă și constituie un element grozav pentru decorarea spațiului interior.

De asemenea, plăcile ceramice vitrificate foarte mari sunt la mare căutare, grație aspectului măreț și uimitor pe care îl emană.

Modele de gresie și faianță lucioase, mate, anti-alunecare, moderne și rustice, pentru orice decor

Gresie Premium vă oferă o multitudine de opțiuni ce cuprind gresie și faianță de calitate, care vor reuși să vă încânte privirea. Gama de modele elegante și moderne, vor aduce un sentiment vibrant, stilat, fiecărui spațiu din interiorul locuințelor.

Dacă dispuneți de un spațiu open-space în zona de bucătărie și living, spargeți tiparul podelei, utilizând modele geometrice distinctive și suprafețe texturate. Veți obține o declarație de stil, iar aspectul decorului creat, va fi unul în concordanță cu calitatea premium oferită. Puteți amesteca și asorta diferite materiale, culori sau modele în plăcile de faianță, pentru a crea o notă unică de amenajare. Piesele alese trebuie să reflecte energia personală, pentru a crea un aspect perfect.

Tehnicile avansate utilizate în procesul de fabricare și imprimare a plăcilor de gresie și faianță, vă vor oferi peste 25000 de modele estetice. Puteți alege absolut orice design de faianță sau gresie pentru zona de zi, bucătărie, baie, hol, chiar și dormitor, pentru a vă asigura că vor ieși în evidență.

Colecția rafinată oferită, vine în diferite modele disponibile în finisaje lucioase, mate, anti-alunecare, moderne și rustice, potrivite pentru orice decor. Designul plăcilor urmărește un stil puternic și elegant. Gresia din lemn sau cu aspect de piatră din colecție, vă aduce mai aproape de natură cu finisajul lor realist. Modelele cu finisaje simple, se pretează unui stil minimalist. Iar cele ce imită aspectul de beton, vor completa perfect un stil de amenajare industrial.

Gresia de exterior dispune de o densitate înaltă și permit o suprafață potrivită pentru utilizarea într-o gamă largă de amenajări. Poate fi folosită pentru finisarea terasei, aleilor, parcării, precum și în orice alte domenii de activitate considerați că aveți nevoie. Întocmai ca și plăcile de interior, gresia de exterior este ușor de întreținut și de curățat, prezintă o rezistență mare la sarcinile statice și la șocuri termine și este și ușor de instalat.

Colecția de modele este imensă. Veți descoperi gresie porțelanată, rectificată, flotantă, tip parchet, cu aspect de lemn, pentru baie, bucătărie, dormitoare, faianță backsplash pentru zona de bucătărie, tip mozaic, hexagoane, decor, gresie și faianață subțire, lastre gresie gresie, lastre subțiri și mari.

În ceea ce privește dimensiunile, aceste vin și ele într-o gamă largă, potrivite pentru orice tip de amenajare interioară sau exterioară. Printre dimensiunile regăsite, veți descoperi gresie și faianță de 20×20, 20×120, 30×120, 30×30, 45×45, 30×60, 30×90, 40×60, 45×90, 60×60, 60×90, 60×120, 75×75, 80×80, 90×90, 100×100, 120×120, 80×180, 90×270, 160×320, pentru a vă facilita montarea.

Ce face ca plăcile oferite de Gresie Premium să fie o alegere ideală pentru cumpărătorii exigenți?

Cumpărătorii exigenți și nu numai, cântăresc de regulă avantajele și dezavantajele plăcilor ce urmează a fi achiziționate, pentru a se asigura că iau cea mai bună decizie. Plăcile de calitate premium dispun de o mulțime de beneficii, care vă vor face casa să arate elegant și modern. Printre acestea, regăsim:

• Gama de produse de gresie și faianță reprezintă un substituent perfect pentru produsele din piatră naturală;
• Respectă cele mai înalte standarde de calitate;
• Dispun de aplicații multifuncționale;
• Se bucură de o gamă largă de opțiuni disponibile, oferind astfel multiple opțiuni ample pentru fiecare cumpărător;
• Au un aspect încântător, reușind să transforme cu succes spațiul interior, într-unul elegant și rafinat;
• Își păstrează aspectul de nou, o lungă perioadă de timp;
• Sunt ușor de curățat și întreținut;
• Oferă o valoare estetică însemnată.

Atunci când doriți să adăugați un strop de personalitate locuinței, alegeți modele de gresie și faianță interesante și elegante pentru zona de bucătărie, living sau baie. Plăcile ceramice reprezintă cea mai bună modalitate de a obține acel impact vizual grațios și elegant. Plăcile ceramice sunt durabile, dispun de un design la modă și sunt ideale atât pentru placarea podelelor, cât și a pereților.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.