Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Mixerul în biserică – o necesitate, sau nu?

Prezența lui e des asociată cu studioul de înregistrări sau DJ-ul din club. Ei bine, mixerul e foarte util și la biserica. De fapt, el e necesar oriunde trebuie să controleze foarte bine instalația de sunet, în special microfoanele.
Mixerul în biserică – o necesitate, sau nu?

Cuplate la mixer, microfoanele vor reda vocea cu o fideliate mai ridicata, deoarece prin el putem controla si regla sensibilitatea microfoanelor. Nu este nevoie de un mixer cu multe functii sofisticate, ci unul cu specificatii standard, cum sunt  MQ6  si MQ12 USB de la Proel.

MQ6
MQ6
MQ12 USB
MQ12 USB

Mixerul este grozav pentru calitatea sunetului, deoarece cu ajutorul  egalizatorului detinem controlul timbrului  si tonalitatii vocale. In functie de acustica bisericii, vocea se aude diferit, iar un mixer compenseaza pentru o acustica mai slaba, oferind profunzime vocala. 

Amplificatorul este inca un echipament care nu trebuie sa lipseasca din instalatia audio a bisericii. Ce rol are un amplificator? Acela de a amplifica si echilibra sunetul, de a-i imbunatati calitatea, dar si de a proteja intreg sistemul, oferind protectie la scurt-circuit si protectie la supraincarcarea liniei de difuzoare. 

Optional, se pot alege, pentru o mai buna performanta, cateva echipamente in plus; un potentiometru, care prin treptele de atenuare are rolul de a controla volumul sunetului si putem opta pentru control separat in interior si exterior. Alt echipament optional este o sursa de muzica, sau Mp3 player, util atunci cand vrem sa difuzam diverse inregistrari audio si nu in ultiml rand un procesor Antilarser/Frequency Shifter pentru a combate neplacerile cauzate de de efectul de microfonie. 

Ce asteptari aveti de la o instalatie de sunet? Cu ce probleme acustice va confruntati in biserica dvs.? Haideti sa le discutam si va vom oferi solutia. Suntem aici!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
AMRO ELECTRONIC GRUP