Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Membrane pentru acoperiș cu aplicare dintr-un singur strat

Sika este unul dintre cei mai experimentaţi producători de membrane cu aplicare dintr-un singur strat, cu o performanţă de peste 50 de ani.
Membrane pentru acoperiș cu aplicare dintr-un singur strat

Producţia noastră include tehnologii eficiente şi dovedite precum:

 

  • Calandrare - se referă la presarea la cald. Linia de producţie este formată dintr-un număr de role încălzite ce presează compusul din polimer într-o fâşie.
  • Extrudare - un proces prin care compusul din polimer sub formă de cocă este trecut forţat printr-o matriţă prin intermediul unui capăt cu rotire lentă, materialul rezultând sub forma unei fâşii.
  • Cauciucare - metodă prin care un compus din polimer lichid este întins pe un strat-suport.
  • Extrudare-cauciucare - o combinaţie între extrudare şi cauciucare.


Aplicarea de lacuri, texturarea suprafeţei

Membranele PVC dintr-un singur strat sunt realizate pe liniile de producţie de extrudare, calandrare şi cauciucare. Datorită posibilităţilor de producţie, clienţii beneficiază de fl exibilitate şi de o gamă largă de membrane de diferite culori, texturi, grosimi şi lăţimi, armate şi laminate cu diferite ţesături. Sika este singura companie ce combină aceste tehnologii de producţie a membranelor PVC "sub acelaşi acoperiş". Membranele FPO dintr-un singur strat sunt produse pe linia de producţie de extrudare. Această metodă a fost concepută special pentru membrane FPO de către inginerii Sika şi încorporează aspectele pozitive ale ambelor procese. Straturile de membrane FPO sunt extrudate în stare semi-lichidă, ceea ce asigură o mai bună încorporare a armării. Această tehnologie unică ne permite să oferim clienţilorcele mai avansate şi dezvoltate, din punct de vedere tehnic, membrane FPO.

Sika introduce o tehnologie specială de lăcuire pentru membranele PVC, ce etanşează suprafaţa membranelor pentru a o proteja de influenţele
externe. Lăcuirea previne migrarea plastifi antului şi extinde durata de exploatare a acoperişului.

Sika are posibilităţi variate de texturare a membranelor pentru diferite scopuri, precum şi realizarea unui fi nisaj în relief, ce oferă o suprafaţă sigură antiderapantă.

 

Membrane pentru acoperiș cu aplicare dintr-un singur strat

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SIKA Romania
Lucru în România