Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Magazin amenajat in interiorul unei vechi piscine

Magazin amenajat in interiorul unei vechi piscine

 

Spatiul interior al magazinului beneficiaza de vitraje mari care permit luminii naturale sa patrunda pe toate partile, corpurile de iluminat fiind folosite local pentru a pune in valoare obiectele de vestimentatie prezentate.

 

In contextul in care spatiile libere de construit sunt rare si amplasate spre periferia oraselor, astfel de proiecte de reconversie sunt o solutie pentru valorificarea fondului construit existent.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva