Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Luna aprilie aduce in dar noi promotii de la Lindab

Luna aprilie aduce in dar noi promotii de la Lindab

 

• Reducere de 25% pentru Lindab Roca rosu garnet si pentru sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline


Lindab continua promotiile dedicate sistemului Roca si in luna aprilie si ofera o reducere de 25% la modelele de tigla cu acoperire granulata Roca Rustica si Roca Serena pe culoarea rosu garnet, precum si preturi speciale pentru accesoriile sistemului. Campania este valabila pana la sfarsitul lunii aprilie in toata reteaua de parteneri Lindab. Pentru completarea invelitorii, Lindab vine in intampinarea nevoilor clientului si ofera sistemul complet de jgheaburi si burlane Lindab Rainline cu 25% reducere, indiferent de culoarea aleasa, pana la 15 aprilie.

„Dupa o binemeritata tihna prilejuita de sarbatorile de Paste, fiecare ne reluam planurile personale si profesionale. Prin aceste promotii incercam sa facilitam decizia clientilor nostri, oferindu-le ce este mai bun pentru casa lor. Astfel, isi permit sa aleaga o marca de top pentru casa lor si sa nu faca rabat de la calitate", a declarat Gratiela Dolea, Consultant Vanzari Rezidentiale, Divizia Profile, Lindab Romania.


Despre Lindab Roca
Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

 Roca Madera
este un profil inovativ, similar sindrilei de lemn, caracteristice cabanelor de munte, pentru un acoperis rezistent, in culori sobre. Poate fi montata direct pe astereala si este disponibila in cinci culori.
Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.
Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.

 

Despre Lindab Rainline
Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. Sistemul Lindab Rainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp.

Avantajele sistemului sunt: diversitatea de culori prin cele 10 nuante clasice sau moderne, compatibilitatea cu orice tip de invelitoare, gama larga de forme si dimensiuni, imbinari 100% etanse si facilitatea instalarii si intretinerii.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

 

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 5000 de angajati.

 

 

Persoana de contact:
Pentru informatii suplimentare:
Telefon: 021 209 41 00
Fax: 021 209 41 24

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România