Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lindab va dezvolta un parteneriat pe termen lung cu Habitat for Humanity Romania

Lindab va dezvolta un parteneriat pe termen lung cu Habitat for Humanity Romania

• In luna mai 2011 s-au dat in folosinta cele 8 case construite la Dorohoi de catre HBH, cu participarea Lindab

Bucuresti, 16 iunie 2011 - Lindab Romania saluta incheierea proiectului "SI EU RECLADESC SPERANTA!", desfasurat de Habitat for Humanity Romania si anunta continuarea pe termen lung a colaborarii cu fundatia. In cadrul proiectului implementat la Dorohoi imediat dupa inundatiile din iulie 2010, Lindab a contribuit cu 1000 m2 de tigla metalica si sisteme de drenaj pluvial intr-o solutie completa de invelitoare pentru acoperisurile a opt case din Dorohoi. De asemenea, Lindab a pus la dispozitie mesteri specializati pentru a finaliza acoperisurile in cel mai scurt timp. Noii proprietari au primit cheile caselor in cadrul unei ceremonii la care au participat sponsorii, autoritatile locale si voluntarii care au contribuit la ridicarea caselor.

 

"Parteneriatul cu Habitat for Humanity ne-a adus foarte multa satisfactie, incepand cu garantia lucrului bine facut, pana la multumirea de a readuce speranta la o viata normala celor care pana nu demult erau lipsiti de orice posibilitate. De asemenea, am fost placut surprinsi de colaborarea cu Habitat, de eficienta lor si de modul profesionist de abordare a acestor situatii limita. De aceea am hotarat sa continuam parteneriatul cu fundatia din Romania, in incercarea de a ajuta cat mai multi romani aflati in dificultate. Putem fi astfel siguri ca astfel de proiecte vor beneficia de acoperisuri durabile si rezistente, ceea ce nu se intampla intotdeauna, din pacate, in astfel de situatii", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

 

Si eu construiesc speranta
Obiectivul general al proiectului a constat in asistarea unui numar de 400 familii din zonele afectate de inundatiile din vara anului 2010, prin reconstrucția de case noi, renovari, constructia unei scoli si furnizarea de asistenta tehnica in cadrul centrului de resurse Habitat. In total, cu ajutorul sustinatorilor si partenerilor, Habitat for Humanity Romania a reusit sa redea demnitatea si speransa celor peste 1200 de persoane care au supravietuit inundatiilor din iunie 2010.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România