Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lindab Romania sustine arhitectii prin DESIGN - un instrument online dedicat comunitatii specializate

Lindab Romania sustine arhitectii prin DESIGN - un instrument online dedicat comunitatii specializate


• Peste 570 de arhitecti si proiectanti s-au inscris deja pe platforma online

Bucuresti, 13 mai 2010 - Lindab Romania a dezvoltat sharepoint-ul DESIGN - un spatiu virtual dedicat arhitectilor si proiectantilor. Aceasta platforma este un spatiu in care arhitectii pot accesa o serie de informatii utile in activitatea de design: detalii de proiectare, brosuri inspirationale, ghiduri de montaj si proiectare, solutii software dezvoltate de Lindab, imagini cu lucrari de referinta si diverse publicatii specializate Lindab. Inscrierea se realizeaza fie direct, prin completarea formularului de pe website, fie prin intermediul directorilor de zona Lindab.

 

"Sharepoint-ul Desing este un instrument binevenit. Practic, avem centralizate toate informatiile de care am putea avea nevoie in proiectarea si utilizarea unui produs Lindab. Ne ajuta sa economisim timp si sa gasim rapid cele mai bune solutii pentru clientii nostri", a declarat ing. Raluca Coman, Creative Building Solutions.

 

"Arhitectii si proiectantii sunt un public foarte important pentru noi, in primul rand pentru ca deservim acelasi client si pentru ca ne straduim la fel de mult ca acesta din urma sa fie multumit. Este de datoria noastra sa punem la dispozitia arhitectilor toate instrumentele necesare pentru a le usura munca. Invitam pe aceasta cale pe toti cei interesati de informatii specializate sa se inscrie si sa participe activ la schimbul constructiv de idei profesionale", a declarat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

Prin intermediul acestui instrument, arhitectii si proiectantii primesc informatii utile pentru identificarea celor mai bune solutii, insotite de asistenta si consultanta de specialitate. Suportul este asigurat pe tot parcursul derularii proiectului, de la calculul necesarului de materiale si pana la servicii post-vanzare. De asemenea, specialistii au acces la solutii variate de proiectare, precum si propuneri de optimizare a acestora.


Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4.500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România