Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lindab Romania mizeaza pe gama de sisteme de acoperis faltuit

Lindab Romania mizeaza pe gama de sisteme de acoperis faltuit
Andrei Sulyok
Director General Lindab Romania
• In 2011, Lindab a vandut aproape 37.000 mp de tabla plana faltuita


Bucuresti, 29 iunie 2011 - In primele 6 luni ale anului 2011, Lindab Romania a obtinut o crestere de 65% pe segmentul tablei plane faltuite, fata de intreg anul 2010, evolutie sustinuta de lansarea si promovarea de noi produse. Astfel, in prezent, gama contine 5 produse diferite, care pot raspunde diverselor nevoi din piata. Pana in luna iunie, vanzarile Lindab pe segmentul acoperisurilor faltuite au insumat 36.600 mp. Compania are in derulare livrarea de sisteme de acoperis faltuit catre proiecte importante, cum sunt Cluj Arena, Casino Cluj Napoca sau Grand Hotel Bulevard din Bucuresti.

"Urmam in continuare filosofia simplificarii constructiilor, punand accent pe aceasta gama de produse usor de montat, rezistente si cu mare potential estetic. Acoperisul faltuit reprezinta unul dintre segmentele principale din portofoliul Lindab Profile si consideram ca exista inca potential neexploatat in piata. De aceea am pus anul acesta accent pe acest tip de produs, lansand si sustinand pe piata o varietate de solutii. Iar rezultatele pe care le-am obtinut pe aceasta piata de nisa, intr-o perioada dificila, au fost peste asteptari", a explicat Andrei Sulyok, Director General Lindab Romania.

 

Gama LindabArtline include produse cu caracteristici diverse, adaptate nevoilor variate ale clientilor. LindabArtline PLX se bazeaza pe un aliaj special pentru faltuit, cu rezistenta anticoroziva ridicata, si se adapteaza usor formelor arhitecturale complexe. FAP este un produs nou in gama, dedicat in special suprafetelor mari. Gama LindabArtline include o varianta de tabla faltuia din aluminiu, pentru clientii care doresc un design deosebit, avand o gama speciala de culori, cu acoperire PVDF sau Natur si rezistenta excelenta la factori de mediu. Pentru proiecte speciale, Lindab pune la dispozitie si variantele de acoperis faltuit din metale nobile - cupru DHP, titan-zinc si inox. De asemenea, pentru a completa gama, compania a lansat pe piata Lindab SRP Click, o varianta accesibila a acoperisului faltuit. Principalul avantaj al noului produs este rapiditatea montajului, respectiv imbinarea printr-un singur clic a profilelor, fara unelte speciale.

 

Un beneficiu important pentru clientii finali este faptul ca sistemele de tabla faltuita se livreaza impreuna cu toate accesoriile necesare: elemente de tinichigerie special concepute pentru rezolvarea corecta a detaliilor, suruburi compatibile din punct de vedere cromatic, jgheaburi si burlane disponibile in mai multe dimensiuni, sisteme de siguranta pentru acoperis si elemente de aerisire.

 

Ioan Farcas
Director Marketing
Divizia Profile Lindab Romania
 Arh. Adrian Spirescu


Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Buildings este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.

Puteti urmari Lindab si pe facebook.com/lindabromania.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România