Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lindab lanseaza: centrele Lindab Regional si serviciul de livrare in 48 h Lindab Express

Lindab lanseaza: centrele Lindab Regional si serviciul de livrare in 48 h Lindab Express


  •  "Lucrurile bune se intampla mai repede"
  •   www.lindabregional.ro

Bucuresti, 19 mai 2010 - Lindab Romania face un pas mai departe in strategia de distributie si lanseaza impreuna cu partenerii sai centrele logistice Lindab Regional. Astfel, toti cei interesati de constructia sau renovarea unei locuinte pot viziona la fata locului sistemele Lindab, au posibilitatea de a primi pe loc informatii si sfaturi din partea unui specialist si pot face pe loc comanda. Totodata, prin noul serviciu de livrari Lindab Express, comanda plasata va fi livrata in maximum 48 de ore, asigurand astfel rapiditate maxima. Lindab Regional si Lindab Express vor fi comunicate partenerilor si clientilor Lindab sub conceptul "Lucrurile bune se intampla mai repede". De asemenea, cele doua proiecte beneficiaza de o platforma web dedicata, www.lindabregional.ro.


Pentru prima etapa au fost selectate 13 localitati: Arad, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Galati, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Timisoara, Targu Mures si Criseni (jud. Salaj), insumand in total 15 centre logistice care vor deservi toti partenerii si clientii Lindab din apropiere. Fiecare centru Lindab Regional are in stoc produse care pot fi livrate prin Lindab Express (48h), altele putand fi accesibile la comanda.


"Vrem sa fim cu un pas mai aproape de partenerii si clientii nostri si sa le oferim cele mai bune si mai rapide solutii. Totodata, scopul acestor centre este de a le oferi clientilor consultanta specializata de care au nevoie in alegerea solutiilor pentru acoperis", a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.


Despre Lindab Romania

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4.500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România