Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Lindab incepe anul cu promotii la produsele vedeta

Lindab incepe anul cu promotii la produsele vedeta


• 20% reducere la tigla metalica Nordic 400 si sistemele de jgheaburi si burlane


Bucuresti, 18 ianuarie 2011 - Lindab da startul promotiilor pe anul 2011 cu o oferta la produsele cele mai solicitate din portofoliul Lindab. Pana la 31 ianuarie 2011, clientii Lindab primesc 20% reducere la achizitia unui sistem de acoperis care include tigla metalica Lindab Nordic 400 si sistemele de jgheaburi si burlane Lindab Rainline pe oricare dintre culorile rosu inchis sau maro. Oferta este valabila in toata reteaua de parteneri Lindab.

"Combinatia lunii ianuarie este prima promotie din acest an, o actiune prin care sustinem clientii Lindab care doresc sa inceapa anul in forta, cu planuri mari si cu dorinta de a demara sau finaliza proiecte de constructie. Pentru a-i sustine, noi le punem la indemana culorile vedeta din portofoliul Lindab, intr-un sistem complet, astfel incat sa aiba parte de acoperisul pe care si l-au imaginat, la standardele pe care si le doreste orice viitor proprietar si de la care n-ar trebui sa se faca rabat, indiferent de circumstante", a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.
Despre Lindab Nordic 400

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile. Nordic 400 este disponibil in mai multe variante de acoperire multistrat: poliester lucios (PE), High Built Poliester (HBPE) sau poliester mat (MPE), este fabricat din otel de calitate superioara. Tigla metalica Nordic 400 este disponibila in 20 de culori clasice sau moderne, alaturi de o gama completa de componente si accessorii.

Despre Lindab Rainline
Cu mai mult de 60 de componente in dimensiuni standard, Lindab ofera cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare: tigle ceramice sau din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice sau tabla faltuita. Sistemul Lindab Rainline este confectionat din otel zincat la cald si protejat multistrat pe ambele fete pentru o comportare ireprosabila in timp. Sistemul este disponibil in 10 culori clasice sau moderne, este usor de instalat si intretinut, cu imbinari 100% etanse. Sistemul include jgheaburi semicirculare si rectangulare in diverse dimensiuni.

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile, Ventilatii si Building Systems sunt cele trei domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc. Lindab Astron Building Systems este lider european in cladiri metalice industriale si comerciale, pentru recreere, inclusiv cladiri multietajate, si ofera servicii complete pentru proiecte la cheie in toata Europa, prin reprezentantele locale si prin reteaua de parteneri autorizati.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548)

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România