Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Leneveala in hamac

Leneveala in hamac

E nevoie de ceva spatiu pentru el, dar asta nu inseamna ca nu poate fi montat si inauntru, in casa. Te poti relaxa intr-un hamac si de-acum inainte, chiar daca vara se incheie. Sistemul de montare e simplu, unui meserias ii ia jumatate de ora sa fixeze carligele (asta daca nu cumva ai deja un tavan cu grinzi sau barne la vedere de care sa poti agata hamacul.) 

In magazinele cu mobilier si decoratiuni pentru casa se gasesc si hamace, intr-o serie de modele. Pentru un interior este mai putin potrivit unul clasic, din sfoara (asta daca nu cumva acesta e decorat in stil marin), dar varianta cu saltea nu doar ca arata mai bine, ci este si mai confortabila. Pana la urma, dupa modelul din imagine poate fi facut si unul la comanda, prevazut cu inele la colturi si realizat din materiale cat mai potrivite cu interiorul. Sistemul de prindere trebuie facut cu atentie, de el depinzand securitatea hamacului, iar calculele trebuie sa ia in seama si greutatea persoanei (sau persoanelor) care il va folosi.

Totusi, nu ar trebui folosit pe post de pat, desi pare amuzant sa dormi cateva nopti in asa ceva. Motivul este pozitia coloanei vertebrale: ceea ce merge pentru relaxare si motaiala cu o carte in mana nu merge si pentru somn, cand corpul se destinde total.Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România