Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

La ce folosesc detergenţii pentru piatră naturală

Detergentii sunt cunoscuti drept solutii de curatare de uz general sau specifice.
La ce folosesc detergenţii pentru piatră naturală

Detegentii pentru piatra naturala apartin categoriei celor cu destinatie speciala si chiar in interiorul acestei familii a pietrei vei gasi utilizari specific pentru ei. Iata o impartire a detergentilor pentru piatra, cu exemple din productia LTP – Anglia, pentru care PIATRAONLINE asigura toate serviciile:

 

1. detergent pentru piatra de uz general GRIMEX – este destinat curatarii suprafetelor de interior sau la exterior din piatra naturala sau artificiala, placarilor ceramice, dar si a celor din caramida, teracota sau piatra de rau. Poate fi folosit cu bune rezultate in spalarea pavajelor sau a drumurilor exterioare. Are calitati de decapare si degresare. Nu indeparteaza reziduuri de adezivi, chituri sau depuneri de saruri si nici nu curate petele persistente.

 

2. detergent forte pentru piatra naturala Power Stripper – se recomanda pentru curatarea profesionala a suprafetelor cu murdarie persistenta. Destinat utilizarii pentru placari interioare si exterioare din piatra naturala, ceramica, piatra de rau, caramida, beton, terrazzo sau pentru pavaje. Ajuta la indepartarea petelor de ulei mineral si a impermeabilizantilor vechi. Are efect de curatare si stripare a suprafetelor. Nu este un detergent pe baza de acizi ceea ce il recomanda pentru curatarea suprafetelor placate cu marmura, travertin, onyx si calcar.

 

3. detergent pentru piatra destinat curateniei dupa santier Grout Stain Remover – este utilizat pentru indepartarea reziduurilor de adeziv si chit, dupa montaj. Este destinat pentru placarile de interior si exterior  rezistente la acizi (granit, ardezie, sandstone). Se poate folosi pe ceramica, beton, caramida sau piatra artificial insensibile la solutiile acide. Ajuta la indepartarea unor pete. Nu se recomanda pentru folosirea pe suprafetele din piatra calcaroasa (marmura, limestone, travertin, onyx)

 

4. detergent pentru indepartarea reziduurilor Solvex – este destinat indepartarii resturilor de lac, ceara, impermeabilizanti de suprafata, chituri epoxidice, precum si a solutiilor care contin siliconi, poliuretani, acrili. Se poate folosi pe toate tipurile de piatra naturala, ceramica, piatra de rau.

 

5. detergent pentru piatra naturala destinat indepartarii eflorescentelor si a unor reziduuri Cement Grout&Salt Residue Remover – se foloseste pentru eliminarea depozitelor de saruri, a resturilor de chit sau a petelor de calcar de pe suprefetele din piatra naturala. Se recomanda folosirea pe suprafete din piatra naturala nepolisate, ceramica, teracota, caramida, la interior si la exterior.

 

6. detergent pentrucuratarearosturilor Mouldex – destinat curatarii suprafetelor umede si indepartarii petelor de mucegai, fungi, alge, muschi din rosturi. Ajuta la refacerea culorii rosturilor chituite cu nuante deschise.

 

7. detergent pentru indepartarea petelor grase Spot Stain Remover – se foloseste impreuna cu pulberea Fullers Earth pentru indepartarea petelor de ulei, grasime, crema, uleiuri minerale de pe suprafetele din piatra naturala, ceramica, beton si pavaje exterioare.

 

Toti detergentii pentru piatra naturala prezentati sunt destinati curatarii suprafetelor insa nu si intretinerii acestora. Detergentii de intretinere sunt o categorie aparte de care ne vom ocupa in alt articol.

 

Pentru detalii asupra detergentilor recomandati viziteaza www.piatraonline.ro, iar pentru modul de aplicare apeleaza la consilierii de vanzari.

 

NU UITA de campania de promovare a pachetelor pentru tratarea pietrei naturale, aflata in desfasurare la PIATRAONLINE, campanie care-ti asigura achizitii la prêt redus !

 

 

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE