La Arad, Doingbusiness.ro încheie prima parte a seriei de conferințe naționale Business (r)Evolution

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de DOINGBUSINESS.RO, la

 

,,Eu sunt Auto Schunn’’ a raspuns Jurgen Schunn, Președintele Auto Schunn Romania, la intrebarea moderatorului daca, dupa 30 de ani de la fondarea companiei, considera ca lucreaza de 30 de ani pentru firma sau de 30 ani detine compania, prezentand evolutia afacerii sale de la idee pana la o cifra de afaceri anuala de 60 de milioane de Euro.

 

Business (r)Evolution Arad a fost organizat de Doingbusiness.ro cu sprijinul Camerei de Comert, Industrie și Agricultura Arad si CNIPMMR- Arad, in parteneriat cu Telekom Romania, si sustinut de Alpha Bank, PwC și Valoria. Partenerii media ai evenimentului de la Arad sunt: Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, calendarevenimente.ro,  spatiulconstruit.ro, RBE Connect, Prbox.ro, arad24.net, MANPRES, aradeni.ro, timisoreni.ro. Dupa conferinta de la Arad, Business (r)Evolution va continua in toamna cu noi editii la Targu Mureș, Craiova, Piatra Neamt și Oradea.

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri care ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia nationala precum și prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele noastre includ: publicatiile Romanian Business Digest și Major Companies in Romania in variante print și online.

Serviciile noastre includ: servicii de agentie de evenimente, servicii de comunicare și direct marketing – call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata.

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente proprii: CEO Conference, Business to more Business, IMM ReStart, Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2015 de Doingbusiness.ro sunt disponibile aici. Mai multe detalii despre evenimentele organizate in 2016 de catre doingbusiness.ro sunt disponibile aici.

Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta: