Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Knauf Insulation - E timpul sa economisim energie

Knauf Insulation - E timpul sa economisim energie

Knauf Insulation2011 a reprezentat un an de consolidare pentru compania Knauf Insulation divizie a grupului german Knauf: peste 18 luni de imbunatatire a modului de abordare a operatiunilor sustenabile, a angajamentelor si procesare a informatiilor. Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2012 prezinta masurile companiei la nivel global privind grija fata de mediul inconjurator, precum si planurile si obiectivele pentru anul 2013.

 

Knauf Insulation, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata materialelor izolante, isi propune sa protejeze si sa conserve mediul inconjurator prin produse obtinute in mare parte din materiale reciclabile. Compania utilizeaza tehnologii avansate care confera calitatea superioara a produselor fabricate si a ambalarii acestora, asigurand in acelasi timp o reducere substantiala a emisiilor de CO2. Modul de ambalare dezvoltat de Knauf Insulation permite reducerea perioadei de incarcare/descarcare, micsorarea suprafetei necesare pentru transportarea si depozitarea produselor, precum si reducerea consumului de combustibil necesar livrarii produselor catre clienti.

 

Knauf Insulation isi asuma cu seriozitate rolul de a schimba mediul construit, promovand eficienta energetica a cladirilor, in primul rand prin imbunatatirea propriilor cladiri. In ultimele 12 luni, Knauf Insulation a imbunatatit criteriile de performanta pentru achizitionarea si inchirierea de noi cladiri. De asemenea, compania a finalizat un audit pentru cladirile proprii astfel incat, in etapele urmatoare, sa poata atinge obiectivele de imbunatatire a consumului de energie.

 

Obiectivele Knauf Insulation pe termen lung includ:

- Recunoasterea ca principal aparator al unui mediu sustenabil, cu consum redus de energie;

Un stoc propriu de cladiri zero carbon (detinut si utilizat);

- Un portofoliu de produse recunoscute drept cele mai sustenabile din clasa lor;

- Productie zero carbon;

- Impact negativ zero in utilizarea resurselor;

 - Pierderi zero (deseuri si ape reziduale);

- Detinerea celei mai puternice si sustenabile strategii de personal din domeniu - Triple - E (Energise, Enable & Engage);

- Zero pagube (accidente de munca).

 

In mod concret, Knauf Insulation isi propune ca pana in anul 2020 sa realizeze:

- 5% mai putine emisii medii de CO2 in cadrul parcului auto

- 50% mai putine accidente de munca

- 20% mai putine emisii de CO2

- 50% mai putine ape reziduale in cladirile de birouri si in procesul de fabricatie

 

 

“Reprezentand unul dintre cele mai respectate nume la nivel mondial in domeniul izolarii, cea mai sustenabila actiune pe care o putem intreprinde ca si companie este aceea de a ne asigura ca toate cladirile, noi si vechi, beneficiaza de izolare corespunzatoare. 

De asemenea, suntem constienti de responsabilitatea noastra de a economisi energie, in mod concret. Prin urmare, acceptam provocarea de a ne asigura ca este atinsa performanta termica reala a cladirilor. Dar, pentru a reprezenta o voce credibila a schimbarii, avem totodata responsabilitatea de a ne asigura ca toate cladirile companiei noastre sunt in ordine. Acest sumar al Raportului de Sustenabilitate schiteaza doar cateva dintre actiunile pe care le intreprindem pentru a ne atinge obiectivele.” (Tony Robson, CEO, Knauf Insulation, Raportul de Sustenabilitate Knauf Insulation 2012).

 

Despre Knauf Insulation

 

Ca parte a Grupului Knauf, Knauf Insulation reprezinta una din cele mai respectate companii de pe piata internationala. Compania a inregistrat o rapida crestere in domeniu, producand o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale. Cu peste 5.000 de angajati in 50 de tari din intreaga lume si 30 de facilitati de productie, produsele Knauf Insulation includ vata de sticla, vata bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi din fibre de lemn (Heraklith).

 

Ca producator de multiple tipuri de produse izolante, Knauf Insulation este pozitionata strategic oferind solutii pentru toate tipurile de aplicatii.

 

Mai multe informatii puteti afla accesand: www.knaufinsulation.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KNAUF INSULATION
Lucru în România