Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile

IREGA a fost fondată în anul 1945, fiind astăzi singura companie dedicată exclusiv unei producții integrale de chei reglabile. Cu un procent de export de peste 95%, în mai mult de 80 de state, IREGA este lider global în comercializarea acestor produse, ce au la bază cele mai calitative materiale brute.
IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile
Procesul de fabricare este unul foarte riguros, de la forjare la mașini CNC, care garantează standardele internaționale ISO și ASME ale cheilor, până la tratament termic și sablare. După acești pași urmează cromarea și fosfatarea, două elemente ce conferă protecție maximă împotriva ruginii și a altor agenți externi și asamblarea și verificarea produsului final.
IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile
Prin constanta asigurare a noi tehnologii și prin concentrarea resurselor pe un singur tip de produs, această companie se poate focaliza pe îmbunătățirea perpetuă a fabricatelor și a procedeelor specifice de procesare. Inovarea este un alt punct forte al firmei spaniole, având în vedere că în ultimii ani tot mai multe modele de chei reglabile au fost scoase pe piață, furnizând noi soluții pentru utilizatorii profesionali și nu numai.
IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile

IREGA este prima unitate de producție din Spania care a fost certificată ISO 9001 în anul 1993 și tot prima care șapte ani mai târziu a obținut certificatul ISO 14001. Excelența cheilor reglabile și modul eco friendly de manufacturare al acestora este demonstrat, deci, nu doar prin portofoliul bogat de clienți mulțumiți, dar și prin acte constatatoare.

IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile

Managementul integral și computerizat, organizarea eficientă și anii de experiență în domeniu garantează maxima fiabilitate a companiei IREGA și capacitatea acesteia de a furniza produse la nivel mondial.

IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile

La UNIOR-TEPID vă așteaptă gama întreagă de produse IREGA, dintre care putem menționa:

• Cheie reglabilă fosfatată cu fălci la 15º, cu deschidere de 19 mm, de 24 mm, de 29 mm și de 34 mm;
• Cheie reglabilă cromată cu fălci la 15º, cu deschidere de 43 mm, de 53 mm și de 62 mm;
• Cheie reglabilă cromată cu fălci la 15º, varianta lungă, cu deschidere de 78 mm;
• Cheie reglabilă fosfatată Extra Slim cu fălci de până la 50% mai subțiri , cu deschidere de 13 mm și 24 mm;
• Cheie reglabilă cu o falcă reversibilă, cu deschidere de 27 mm, 34 mm, 40 mm și 45 mm:
• Cheie reglabilă fosfatată Extra Slim sau simplă, cu manson ErgoTop, cu deschidere de 34 mm și de 39 mm etc.

Varianta izolată la 1000V are ca element de noutate faptul că imersarea se face în 3 culori: roșu, portocaliu, galben. Spre deosebire de celelalte chei izolate de pe piață, al doilea strat (în acest caz, stratul portocaliu) nu semnalizează pierderea proprietăților izolatoare ale produsului. Astfel, acesta rămâne protector în conformitate cu IEC 60900:2012, prelungind durata de folosință a cheii sub tensiune.

IREGA – lider mondial în producția de chei reglabile

Mai jos puteți vizualiza o scurtă prezentare a firmei IREGA:

 


În concluzie, gama de chei IREGA în diferitele variante de acoperiri de suprafață oferă o capacitate de prindere cu minim 60% în plus față de cheile concurente de lungimi echivalente; de asemenea, fără a afecta funcționalitatea, unele modele au aplicabilitate în locurile unde accesul este foarte restrâns.

Click aici pentru a accesa linia de chei reglabile de la IREGA.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
UNIOR TEPID