Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Interactioneaza cu arhitecti si designeri de interior de succes, la GIS Bucuresti

Interactioneaza cu arhitecti si designeri de interior de succes, la GIS Bucuresti

 

Prof. dr. arh.  Augustin Ioan va prezenta in cadrul GIS Bucuresti proiectul Catedralei Arhiepiscopale cu necropola regala de la Curtea de Arges. Lacasul de cult a fost ridicat din initiativa Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului si a Casei Regale a Romaniei. De asemenea, prof.dr. arh. Augustin Ioan va modera in cadrul GIS sesiunea dedicata arhitecturii si designului spatiilor educationale si culturale.

 

Arh. Florin Nicolae Enache, membru in Consiliul National OAR, 2015 - coordonator grup de lucru  OAR – dezbatere publica P118/1-2015 “Normativ siguranta la incendiu”, va modera sesiunea plenara in cadrul careia vor fi discutate noutatile in domeniul proiectare si constructii, parte dintre acestea cuprinse in proiectul normativ P118 supranumit “biblia sigurantei la incendiu”.

 

Pentru inregistrarea participarii dumneavoastra la conferinta si ultimele noutati privind speakerii invitati si proiectele prezentate puteti accesa site-ul www.bucharest.iegis.eu.

 

Seria de expoconferinte internationale GIS  (tematica: arhitectura si designul de interior) face parte dintr-un project european organizat in 2016 in Romania, Ungaria si Polonia, alaturi de expoconferintele tematice LAUD (tematica: arhitectura peisajului si infrastructura oraselor) INGLASS (tematica: arhitectura si ingineria sticlei) si RIFF (tematica: acoperisuri, fatade, izolatii ).

 

Acceseaza portalul comunitatii noastre www.share-architects.com si afla ultimele noutati despre evenimentele din 2016 dedicate arhitectilor si antreprenorilor!

 

 Salvează pdf

 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva