Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Instrumente de măsură din lemn de la Metrie

UNIOR-TEPID vă propune instrumentele de măsură din lemn, fabricate în Cehia, de compania Metrie, aflată printre primii patru cei mai recunoscuți producători de astfel de produse, la nivel european. Cu o experiență de aproape o sută de ani în domeniu, METRIE pune accent pe calitatea superioară și pe inovație, având un portofoliu vast de clienți, de la utilizatorii casnici până la cei profesionali (firme de construcții, de publicitate etc.).
Instrumente de măsură din lemn de la Metrie

Lamelele sunt conectate între ele prin piese de îmbinare camuflate, alături de un nit vizibil, ambele din oțel călit, iar pentru a asigura o manipulare confortabilă, acestea sunt lubrifiate cu vaselină minerală. Tratarea instrumentelor de măsură constă în acoperirea suprafeței lor cu un strat dublu de vopsea pe bază de apă, 100% ecologică și în aplicarea unui finisaj cu lac UV, ce îi conferă metrului protecție împotriva diluanților și a umidității.

 

Instrumente de măsură din lemn de la Metrie

Întregul proces de fabricație a riglelor de lemn și a metrilor pliabili, de diverse dimensiuni, este unul foarte riguros, constând în șaisprezece pași punctuali, de la alegerea lemnului de cea mai înaltă calitate, până la verificarea finală a produsului și ambalarea sa.

 Salvează pdf


Materialul de calitate nu este singurul pas cheie în producția unui metru pliabil precis. Pe lângă acesta, este obligatorie o echipă formată din profesioniști, în cadrul căreia fiecare își cunoaște rolul exact. De aceea, compania METRIE este mai mult decât capabilă să furnizeze instrumente de măsură de înaltă calitate, care aduc eficiență și acuratețe în orice proiect personal sau de muncă.

Instrumente de măsură din lemn de la Metrie

La UNIOR-TEPID aveți ocazia să vă familarizați cu produsele METRIE și să descoperiți, cu adevărat, ce înseamnă calitatea.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
UNIOR TEPID