Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Înscrieri la singurul program de masterat în FM din România

In continuarea proiectului educational de nivel superior in Facility Management, Universitatea Politehnica din Bucuresti, in colaborare cu ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management, continua inscrierile pentru Programul de Masterat in Managementul Facilitatilor – anul universitar 2020-2021.
Înscrieri la singurul program de masterat în FM din România

Acest program se va derula, ca si in anii trecuti, in cadrul Facultatii de Inginerie Industriala si Robotica. Important de mentionat este faptul ca acest program se desfasoara in cadrul generos al Acordului de Parteneriat incheiat intre Universitatea Politehnica Bucuresti si ROFMA.

Masteratul, prin planul de invatamant aprobat, se adreseaza atat absolventilor programelor de licenta, cat si celor ce activeaza intr-o organizatie care presteaza servicii profesionale de facility management si profesionistilor din structurile specializate de „corporate facility management" ale marilor organizatii ce dispun de portofolii de cladiri si spatii cu diferite functiuni.

Durata Programului de Masterat in Managementul Facilitatilor este de doi ani, impartiti in patru semestre. Primele trei cuprind cursuri si seminare, iar ultimul semestru se centreaza pe activitati de cercetare si studiu destinate pregatirii lucrarii de dizertatie. Cursurile sunt sustinute de cadre didactice de prestigiu din universitati acreditate – impreuna cu specialisti ROFMA avand experienta confirmata in FM-ul romanesc, care vor aborda aspectele practice.

Inscrierea pentru sesiunea din toamna: 17.08-8.09.2020

Concurs de admitere: 9.09-11.09.2020

Foarte important! Pentru acest program, sunt disponibile locuri cu finantare de la bugetul de stat.

Mai multe informatii privind programul de masterat aici

Lucru în România