Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Ingenuitate, responsabilitate și nevoia schimbării în arhitectură și educație

Forumul SHARE Bucharest 2020 a creat în jurul său o comunitate de 500 de arhitecți și profesioniști conectați, în data de 15 octombrie, la un eveniment maraton de peste 11 ore, dedicat viitorului arhitecturii.
Ingenuitate, responsabilitate și nevoia schimbării în arhitectură și educație

Adaptat restricțiilor din contextul actual, evenimentul a fost difuzat exclusiv pe platforma online dedicată - Whova - pentru a oferi participanților înregistrați oportunități de networking și posibilitatea de a comunica unu la unu.

Vă oferim spre vizionare trei dintre contribuțiile învitaților noștri și vă invităm să ne urmăriți pe canalele sociale, unde vom publica noi contribuții valoroase.

Desenul, locul de întâlnire al ingenuității cu realitatea viitoare

Ediția din acest an a forumului SHARE Bucharest 2020 a fost marcată de contribuția extraordinară a invitatului special, Sir Peter Cook, o mare personalitate a gândirii și proiectării arhitecturale.

Vă oferim spre vizionare conferința susținută de Sir Peter Cook și conversațiile care au urmat prezentării, în compania moderatorilor: Alexandru Găvozdea, Emil Ivănescu, Șerban Țigănaș.Responsabilitatea și rolul arhitectului

Discursul domnului arh Alexandru Găvozdea, Președintele Ordinului Arhitecților din România, susținut în deschiderea forumului.Nevoia schimbării în arhitectură și educație

Discursul domnului arh Marian Moiceanu, Rector al Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu", susținut în deschiderea forumului.

SHAREarchitects.com - Where the architecture community comes together to share ideas and inspiration, learn and celebrate excellence in architecture !

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva