Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Infomobilul Jansen a vizitat partenerii Alukonigstahl

Infomobilul Jansen a vizitat partenerii Alukonigstahl

ALUKONIGSTAHL

In ultima saptamana a lunii martie 2013, mini expozitia mobila cu produse

Jansen a vizitat partenerii Alukonigstahl din Romania


In ultima saptamana a lunii martie infomobilul Jansen a tranzitat Romania, dinspre sud spre vest. Caravana a inclus orasele Bucuresti, Ploiesti, Sibiu, Cluj, Satu Mare, Oradea si Timisoara.

 

Primul oras a fost Bucurestiul, unde au fost vizitati o serie de parteneri Alukonigstahl. Acestia au putut analiza produsele de ultima ora ale producatorului elvetian. Printre aceste produse premium mentionam usa plianta din profile izolate Janisol, fereastra Janisol HI, un produs cu un coeficient de transfer termic excelent, de pana la 0,8 W/m2K si usa multifunctionala Janisol, rezistenta la foc si echipata cu feronerie antipanica. Pe langa aceste modele functionale, au fost prezentate numeroase mostre ale altor tipuri de sisteme. Usa liftant glisanta izolata Janisol, echipata cu geam termoizolant triplu, vitrajul tip Janisol Arte, recomandat pentru renovarea cladirilor istorice, usa Janisol SG, cu sticla lipita, o varianta  extrem de eleganta pentru  usi de intrare de mari dimensiuni, si altele, au fost evidentiate pe rand partenerilor Alukonigstahl.

 

Urmatoarea oprire a fost in Ploiesti, la trei dintre partenerii Alukonigstahl, unde atat stafful tehnic cat si muncitorii din sectiile de productie au putut studia produsele expuse.

 

Infomobilul Jansen

 

Caravana a continuat spre nord-vest, prin intalnirea cu patru companii din Sibiu, ocazie cu care produsele Jansen au starnit acelasi interes.

La Cluj, partenerii si arhitectii locali au putut vizita infomobilul Jansen in parcarea din fata biroului Alukonigstahl.

Satu Mare, Oradea si Timisoara au incheiat periplul expozitiei mobile, ultimul popas fiind facut chiar in fata Camerei de Comert Timis.

 

Prezenta in Romania din 1995, Alukonigstahl a furnizat pietei autohtone sisteme de fatada si tamplarie pentru mai mult de 100 de proiecte imobiliare majore. Acestea au fost utilizate atat pentru cladiri de birouri, cat si pentru proiecte imobilare rezidentiale, colective sau particulare. 

 

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
ALUKONIGSTAHL