Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

In noiembrie si decembrie, Lindab promoveaza bunul gust al traditiei

In noiembrie si decembrie, Lindab promoveaza bunul gust al traditiei• 30% reducere la tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca


Bucuresti, 10 noiembrie 2010 - Pentru ca aspectul traditional este una dintre cele mai bune alegeri pentru o locuinta primitoare si eleganta, Lindab ofera in perioada 1 noiembrie - 10 decembrie 2010 o reducere de 30% pentru sistemele de acoperis Roca Rustica si Roca Serena, pe oricare dintre culorile garnet sau teak. Lindab Roca este un sistem de invelitori dezvoltat de-a lungul multor ani de cercetari, cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu. In acelasi timp, sistemul pastreaza spectul invelitorilor traditionale, obtinut prin stratul final de granule minerale. Oferta este valabila in toata reteaua de parteneri Lindab.

"Tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca este un produs din ce in ce mai popular in portofoliul nostru, asadar ii dedicam o promotie speciala pana la sfarsitul acestui an, ce include cele mai bine vandute profile si culori. Lindab Roca este o alegere preferata printre cei care dau foarte mare importanta componentei estetice si care cauta intotdeauna optiunea care poate face diferenta. Aspectul traditional ofera un aer aparte locuintei, da senzatia unui camin cald, primitor, cu personalitate puternica, exact ceea ce cautam cei mai multi dintre noi atunci cand venim acasa", a declarat Ioan Farcas, Director Marketing Lindab Romania.

Mai multe detalii sunt disponibile la www.lindab.ro, 021.209.41.50 sau info.profile@lindab.ro.

 
Despre Lindab Roca

Acest sistem complet de invelitori imbina calitatile otelului cu aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale. Lindab Roca a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea formei tiglelor si a tehnologiilor de acoperire, pentru a obtine invelitori cu o comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul invelitorilor traditionale. Lindab Roca imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc, de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica.

 

Roca Rustica este similara, de asemenea, tiglei solzi, fiind potrivita pentru case cu aspect traditional. Clientii pot alege dintre cele 10 culori.


Roca Serena este similara tiglei profilate, fiind modelul potrivit pentru constructii cu arhitectura moderna. Este, de asemenea, disponibila in 10 culori.

 

Despre Lindab Romania
Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile dezvolta, produce si promoveaza solutii si sisteme eficiente din otel pentru industria constructiilor: tigla metalica, acoperisuri faltuite, sisteme de jgheaburi si burlane, porti de garaj, constructii usoare, trape si luminatoare, elemente de siguranta pentru acoperis, sisteme de placari, profile usoare etc. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatie: tubulatura si accesorii, difuzoare, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

In 2009, Lindab Romania a fuzionat prin absorbtie cu Rova Romania. In urma acestui proces, pe langa sediul central de la Stefanestii de Jos si punctul de lucru de la Cluj (Divizia Ventilatii), Lindab Romania detine inca un punct de lucru la Sibiu. Brandul Rova este mentinut ca brand distinct, integrat in portofoliul Lindab.

 

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Lindab Group are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de 4500 de angajati.


Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati Lindab Romania la 021.209.42.72, persoana de contact Camelia Dinica (camelia.dinica@lindab.ro; 0744.328.548) sau Free Communication la 021.207.47.40, persoana de contact Iuliana Serea (iuliana.serea@freecomm.ro; 0752.111.722).

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România