Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe

Secretul unei nunți care să fie diferită de toate celelalte la care am fost prezenți și de care să ne amintim cu plăcere peste ani pot fi chiar decorațiunile de nuntă.
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe
Se poate observa un interes tot mai mare pentru obiectele vintage, pentru nunțile făcute în aer liber și pentru folosirea obiectelor simple în realizarea decorurilor pentru nuntă.

Foarte multă lume caută idei de decor pentru nuntă și, din fericire, internetul ne oferă o multitudine de idei prin care cu foarte puține obiecte, de exemplu lădițe din lemn, putem realiza un decor de nuntă cu adevărat spectaculos. Costul lădițelor nu este foarte mare, însă efectul pe care îl au decorațiunile de nuntă realizate din ele este cu adevărat spectaculos. Astfel, în cazul în care cununia civilă sau chiar petrecerea de nuntă se ține într-o grădina, laditele de lemn sunt niște accesorii foarte folositoare și cu un impact vizual imens.

De asemenea, putem folosi decorațiunile din lădițe pentru nuntă și în momentul în care dorim să instalăm un stand cu băuturi pentru invitați. Acesta poate fi realizat foarte ușor prin aranjarea lădițelor astfel încât să ofere o susținere cât mai bună pentru recipientele cu băutură și pentru pahare, iar clienții se pot servi singuri. Beneficiul acestor decorațiuni pentru nuntă din lădițe este acela că în orice moment construcția poate fi reamplasata ori destinația acestora poate fi schimbată.
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe
Pe lângă decorațiunile exterioare, considerăm că sunt foarte importante și decorațiunile de masă pentru nuntă. Acesta este locul în care invitații își petrec cea mai mare parte a timpului si de aceea ne dorim să le oferim acestora o ambianța unică, printr-o amenajare diferită față de ce au mai văzut la alte nunți. Sugerăm folosirea ladițelor din lemn de mici dimensiuni în care putem să punem flori, fructe sau orice alt element care să dea o notă de unicitate mesei.
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe
În cazul în care se optează pentru o petrecere de nuntă în grădina, varianta ladițelor din lemn folosite ca mese sau standuri pentru servirea micilor gustări este excelentă. Astfel se evita folosirea meselor imense care niciodată nu vor reuși să se încadreze în peisajul unei grădini, folosindu-se în schimb lădițe vopsite în culori naturale și care vor avea un efect vizual foarte interesant.

Beneficiul acestor amenajări este dat de flexibilitatea lor putând fi folosite în diverse forme și feluri, dar și de ușurința cu care acestea pot fi construite și mai apoi transportante. Lacurile și baiturile folosite pentru vospirea lor este obligatoriu să fie pe baza de apă, deoarece ele intră în contact cu alimentele, iar prezența unei vopsele pe baza de solvenți poate fi eventual periculoasă.

Ideale pentru a crea o amenajare sau decorațiuni de nuntă, modelele de lădițe prezentate în acest articol sunt disponibile în diverse dimensiuni pe site-ul www.ladite.ro. De asemenea, tot aici găsiți o gama diversă de culori pentru lac pe baza de apa pentru tratarea și vopsirea laditelor.
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe
Idei de amenajare și de decorațiuni pentru nuntă cu lădițe

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
Ladite.ro
Lucru în România