Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach

Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach

Hotelul Seven4one4 din California a beneficiat de curand de o imbunatatire la nivelul cladirii si al echipamentelor astfel incat sa se obtina o crestere a eficientei energetice. Acest hotel privat avand o capacitate de doar 12 camere este o locatie deosebita, in care se pot organiza prezentari de moda, sedinte foto, nunti sau alte evenimente exclusiviste.

 

Proprietarii hotelului au apelat la echipa Horst Architects pentru ca acestia sa reamenajeze spatiile interioare si exterioare intr-un mod care sa urmareasca eficientizarea energetica a cladirii, evidentiind interesul pe care acestia il manifesta vis-a-vis de arhitectura durabila si spiritul vernacular al regiunii Orange County.

 

 

Arhitectii au propus schimbarea aspectului exterior prin introducerea unor zone vegetale verticale, continand o varietate de plante ce alcatuiesc un un model cu textura si aspect interesant. Aceast strat vegetal permite improspatarea aerului prin crearea unui micro-climat local, actionand in acelasi timp ca o termoizolatie suplimentara astfel ca spatiile interioare raman racoroase indiferent de vreme. Restul materialelor folosite la finisarea fatadelor sunt in egala masura din surse regenerabile sau pot fi reciclate.

 

Sipcile de lemn masiv folosite pentru placarea fatadelor provin de la vechi imobile din East LA, care in combinatie cu ancadramentele din otel Corten ofera volumului un aspect invechit, in nuante pamantii.

Propunerea arhitectilor a urmarit sa ofere un design contemporan si un raspuns adecvat contextului urban in care se alfla alcatuit din imobile cu valoare istorica precum Orange Inn construita in 1931.

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://www.contemporist.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Gratar Gradina Mediteraneo Mic (Carbune/Lemn, 100x60x210 cm, 650 kg, piatra naturala Homa, caramida)
Gratar Gradina Mediteraneo Mic (Carbune/Lemn, 100x60x210 cm, 650 kg, piatra naturala Homa, caramida)

Gratar Gradina Mediteraneo Mic (Carbune/Lemn, 100x60x210 cm, 650 kg, piatra naturala Homa, caramida)


La PIATRAONLINE poti alege oricare din cele peste 60 de produse de produse din categoriile Gratare de Gradina , Gratare de Curte, Accesorii de Gradina. 
Alege Gratarele de Gradina cu Lemne si Carbuni si Gratarele de Curte de la PIATRAONLINE pentru succesul unei petreceri in aer liber cu familia si prietenii !
Un Gratar de Gradina  executat din beton armat in Stil Traditional, Mediteranean sau Rustic si placat cu piatra naturala este senzatia sezoanelor de primavara-toamna din curtea ta.    
Prietenii se aduna in jurul lui, te ajuta la pregatirea mesei sau pur si simplu iti tin companie. Gratarul de Gradina Mic si Gratarul de Curte Mic, sunt alegerea perfecta pentru asemenea situatii. 

Avantaje si Diferentiatori 
- traditie in productie de peste 30 de ani + garantie 5 ani
- este durabil (beton armat) , cu focarul din caramida refractara functioneaza atat cu carbuni cat si cu lemne
- asamblare usoara si rapida si livrare nationala rapida
- produse lucrate manual din materiale inerte (“eco friendly)” cu personalizare dupa proiect 
- oferta de gama completa  de accesorii si mobilier aferente, grila metalica inclusa
Personalizeaza-l alegand piatra cu care sa-l plachezi, pentru un aspect traditional, mediteranean sau rustic ! 
Alege placarea cu piatra decorativa Homa, o optiune care aduce varietatea si culorile Bizantului in gradina ta.   

Instructiuni de montaj
Pentru usurinta la instalare, acest gratar vine ambalat pe europaleti, insotit de o schita de montaj tip „LEGO”. Tot ce ai de facut este sa urmezi pasii si sa asamblezi gratarul. Monteaza-l in exterior, nu in spatii inchise sau acoperite. Pregateste stratul suport (recomandat beton) si alege adezivii adecvati (ex: Weberset Superflex Max²). Evita accidentele: tine copiii si animalele de companie departe de gratarul in functiune, ai grija sa nu-ti arzi hainele sau mainile in timpul folosirii gratarului sau la curatarea acestuia, nu folosi si nu depozita substante inflamabile in apropierea gratarului, nu lasa focul nesupravegheat in niciun moment. 
Descopera varianta de gratar cu raft, practica si eleganta. Completeaza gratarul tau de gradina cu accesorii utile: (elemente de horn, masa simpla sau masa cu chiuveta). Adauga mobilier de gradina (masa si 2 bancute), pentru amenajari simple si utile. 

Cum Sa Folosesti Gratarul
Umple focarul cu crengute uscate si carbune. Aprinde flacara, fara a folosi produse petroliere sau arzatoare. Pune gratarul peste jar si lasa-l sa se incalzească inainte de a aseza produsele alimentare pe care vrei sa le frigi. In timpul functionarii gratarului, nu se recomanda stingerea focului brusc, cu multa apa, in schimb presara cateva picaturi. 

Intretinerea In 3 Pasi:
• curatare – produsul se curata cu  detergenti specializati, pentru piatra naturala 
• impermeabilizare – asigura protectia la praf, apa, unele pete 
• intretinerea propriu zisa – curatarea dupa folosire 

Gratarul Mic de Gradina   este camaradul tau devotat, in toate weekend-urile din primavara pana-n toamna, ba chiar si iarna, cand aromele de friptura si vin fiert se intretaie de sarbatori, spre bucuria familiei si a prietenilor tai !  
 

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Cum alegem gratarul de gradina

Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala

 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP650
Adeziv RecomandatWeber Set Super Flex Max²
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Dimensiune:210 x 100 x 60
Greutate U.M:650
Unit. MasuraBuc
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):650
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Power Stripper
Produs pentru intretinereLTP Grimex
Produs de curatare pete LTP Grimex
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieGratare gradina
EAN5949087943259
Dimensiuni pt titlu100x60x210 cm, 650 kg
Labradorit Extra Blue AquaStorm, 60 x 30 x 2 cm
Labradorit Extra Blue AquaStorm, 60 x 30 x 2 cm

Labradorit Extra Blue AquaStorm, 60 x 30 x 2 cm

Labradoritul Extra Blue cu finisaj Aqua Storm sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Folosite pentru amenajari elegante, pe pereti sau pe pardoseala, acestea reprezinta o garantie de trainicie grefata pe un stil mereu in pas cu moda. Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata.

Alte caracteristici

densitate: 2800-3030 Kg/m³
duritate (scala Mohs): 6-6.5
absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj AquaStorm se executa in 2 dimensiuni:
60 x 30 x 2 cm
60 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (LTP MPG, LTP Mattstone sau LTP Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (LTP Grout Stain Remover, LTP Ferrex, LTP Cement Grout & Stain Residue Remover, LTP Grimex, LTP Power Stripper)


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Cantitate minima de comanda1.08
Dimensiune:60 x 30 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808557
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Labradorit Extra Blue Polisat, 60 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Polisat, 60 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Polisat, 60 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj polisat sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii publice sau private.  Oferind o stralucire aparte, Labradoritul Extra Blue  arunca asupra lumii priviri insufletite, cu insertii albastrui. 

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj polisat se executa in 2 dimensiuni:

·       60 x 60 x 2 cm

·       120 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper) 


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Cantitate minima de comanda1.08
Dimensiune:60 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808496
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 120 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 120 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Leather Finish, 120 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj Leather Finish sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Folosite pentru pardoseli rezistente si elegante, acestea reprezinta o garantie de trainicie grefata pe un stil mereu in pas cu moda.

Utilizate pentru placari pe pereti, vor oferi un efect unic.

Cand varfurile diamantate ale periilor lustruiesc usor granitul imperfectiunile dispar, iar textura ramasa dupa prelucrare este superba.

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu Leather Finish se executa in 3 dimensiuni:

·       60 x 30 x 2 cm

·       60 x 60 x 2 cm

·       120 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Dimensiune:120 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 1 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808533
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj Leather Finish sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Folosite pentru pardoseli rezistente si elegante, acestea reprezinta o garantie de trainicie grefata pe un stil mereu in pas cu moda.  

Cand varfurile diamantate ale periilor lustruiesc usor granitul imperfectiunile dispar, iar textura ramasa dupa prelucrare este superba.

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

 

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu Leather Finish se executa in 3 dimensiuni:

·       60 x 30 x 2 cm

·       60 x 60 x 2 cm

·       120 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Cantitate minima de comanda0.36
Dimensiune:60 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808526
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Labradorit Extra Blue AquaStorm 60 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue AquaStorm 60 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue AquaStorm 60 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj AquaStorm sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Folosite pentru pardoseli rezistente si elegante, acestea reprezinta o garantie de trainicie grefata pe un stil mereu in pas cu moda.  

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

 

Tipuri constructive:Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj AquaStorm se executa in 2 dimensiuni:

·       60 x 30 x 2 cm

·       60 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajMat, Mat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Dimensiune:60 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808564
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 30 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 30 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Leather Finish, 60 x 30 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj Leather Finish sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Folosite in amenajari unice, pentru pereti dar si pentru pardoseli, acestea reprezinta o garantie de trainicie grefata pe un stil mereu in pas cu moda.

Cand varfurile diamantate ale periilor lustruiesc usor granitul imperfectiunile dispar, iar textura ramasa dupa prelucrare este superba.

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

 

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu Leather Finish se executa in 3 dimensiuni:

·       60 x 30 x 2 cm

·       60 x 60 x 2 cm

·       120 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajPeriat, Periat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Dimensiune:60 x 30 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808540
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm
Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm

Treapta Labradorit Extra Blue Polisata 120 x 33 x 2 cm


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP23.4
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:23.4
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
EAN5949286808656
Unitate de masura de livrareBucata
Unitate de măsură pentru comandaEach
Labradorit Extra Blue Polisat, 120 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Polisat, 120 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Polisat, 120 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj polisat sunt destinate placarilor de interior si la exterior, in medii publice sau private. Amenajarile cu placi mari, elegante, ofera o stralucire aparte, prin care Labradoritul Extra Blue  arunca asupra lumii priviri insufletite, cu insertii albastrui. 

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

 

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj polisat se executa in 2 dimensiuni:

·       60 x 60 x 2 cm

·       120 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajPolisat, Polisat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP57
Dimensiune:120 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808502
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Labradorit Extra Blue Fiamat, 60 x 60 x 2 cm
Labradorit Extra Blue Fiamat, 60 x 60 x 2 cm

Labradorit Extra Blue Fiamat, 60 x 60 x 2 cm

Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj fiamat sunt destinate placarilor la exterior, in medii industriale, publice sau private.  Se folosesc pentru pardoseli anti-alunecare, cu trafic pietonal intens. 

 

Caracteristici

Labradoritul este o roca vulcanica, cu continut semnificativ de feldspat, provenita din racirea lenta a magmei, la fel ca granitul, a carei denumire comerciala o imprumuta. 

Caracteristica principala a labradoritului este „labradorescenta”, o forma de iridescenta aparuta in urma difractiei luminii in roca, aceasta inseamna pentru privitor aparitia unor „aschii” de lumina albastra (sau de alte culori ca galben, portocaliu, verde), aparitie determinata de unghiul sub care cade lumina pe suprafata. Alte caracteristici

  • densitate: 2800-3030 Kg/m³
  • duritate (scala Mohs): 6-6.5
  • absorbtie apa: 0.11 – 0.49%
  • rezistenta mecanica (compresiune): 146-224 MPa
  • rezistenta la foc: clasa A1 (neinflamabile)

 

Tipuri constructive: Placile din Labradorit Extra Blue cu finisaj fiamat se executa in 2 dimensiuni:

·       60 x 30 x 2 cm

·       60 x 60 x 2 cm

Intretinerea: Se realizeaza prin tratare cu impermeabilizanti specifici (MPG, Mattstone sau Colour Intensifier, in variantele lor ecologice) curatarea se face cu detergenti specializati (Grout Stain Remover, Ferrex, Cement Grout&Stain Residue Remover, Grimex, Power Stripper)


Specificatii:
FinisajFiamat, Fiamat
MaterialLabradorit
Greutate MP57
Dimensiune:60 x 60 cm
Greutate U.M:57
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
CategoriePlacaj
EAN5949286808519
Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm
Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm

Treapta Labradorit Extra Blue Fiamat 120 x 33 x 2 cm


Specificatii:
FinisajFiamat, Fiamat
MaterialLabradorit
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP23.4
Cantitate minima de comanda1
Dimensiune:120 x 33 cm
Greutate U.M:23.4
Grosime 2 cm
pret_intreg0
eMagHandlingTime0
EAN5949286808663
Unitate de masura de livrareBucata
Unitate de măsură pentru comandaEach
Casa TRSA
Casa TRSA
Casa cu structură aparentă
Casa cu structură aparentă

Nominalizarile

Locuință unifamilială în Corbeanca
arh. Radu Teacă, arh. Corina Nicola / ARTLINE SRL
Un întreg fragmentat
arh. Cosmin Dragomir, arh. Alina Dragomir / Studio A19
Nura
arh. Vladimir Mîndru arh. Irina Lupu arh. Rareș Fotău-Cojocaru / Yellow Office

LOCUINTE COLECTIVE

Premiul

Rabat 10-14

arh. Maximilian Zielinski, arh. Mariana Zielinski, arh. Maximilian Zielinski, arh. Daniel Zielinski, arh. Dana Shikhil, arh. Irina Nica, arh. Cristian Bulibasa, arh. Iulia Ion, arh. Vasile Barbos / MZ Proiect


Rabat 10-14
Rabat 10-14

Nominalizarile

Colina Lac - Ansamblu de locuințe
arh. Patricia Sturzoiu / Quadratum Architecture
Urban Spaces 5 / Imobil de apartamente pe strada Sfinții Voievozi
Andrei Șerbescu, Adrian Untaru, Bogdan Brădățeanu, Petra Bodea, Valentina Țigâră, Elena Zară, Mihail Filipenco / ADNBA
La Gloire Strada Varșovia
arh. Corvin Cristian arh. Alina Stoica arh. Iulian Ungureanu arh. Șerban Roșca arh. Ana Mălăianu arh. Alia Al-Jabbari arh. Petru Lăluț arh. Vlad Hani / Corvin Cristian Studio, AIM Studio, Workroom Architecture
Premiul ASAR
Dynamic Residence
arh. Ion Popusoi, carh. Bogdan Preda, arh. Dragos Hinta, / In situ srl

AMENAJARE DE INTERIOR

Premiile ex aequo

Istorie renascută - Cafeneaua Veche 9

arh. Irina STOICA arh. Daniela ULEA arh. Maria MOTA / SelfDezign

Apartament MP

Attila KIM Architects - Attila KIM, Alexandru SZŰZ POP, Gabriel CHIȘ BULEA


Istorie renascută - Cafeneaua Veche 9
Istorie renascută - Cafeneaua Veche 9
Apartament MP Attila KIM Architects
Apartament MP Attila KIM Architects

Nominalizarile

Dealul Cetății Loft
arh. Ion Popusoi, carh. Bogdan Preda arh. Dragos Hinta, ing. Andrei Parfene / In situ srl
New-mid-century Apartment
Eliza Yokina, Postovanu Iulia
Casa cu șemineu
Rozina Dragomir / Rozina Dragomir Arhitectura
Parisian Flat
Andrei Crețu / DESIGN MATTERS ARCHITECTS
French Revolution Victoriei
arh. Corvin Cristian, arh. Alina Stoica / Corvin Cristian Studio, AIM Studio
VIÉ
Maria Ghement, Mihai Barbu, Andrei Angelescu, Emanuel Birtea, Justin Baroncea
Premiul sponsorului ALLBIM NET
ANV_RO
Mihai Barbu, Justin Baroncea
Novum Med Spa Olimp
Claudia Voinea-Fântână Daniela Hurezeanu / Important IMP

PREMIUL PRESEDINTEI UAR a revenit arhitectului KOLLO MIKLOS a carui ampla activitate, practica si teoretica, vizeaza prezervarea mestesugurilor traditionale si renasterea satului prin sinergia dintre traditie si tehnologie.

Decernat in premiera, PREMIUL HENRIETTA DELAVRANCEA a revenit arhitectei MILITZA SION. Premiul a fost acordat de AEDIFICIA CARPATI reprezentata de ing. Cristina Constantinescu.

MARELE PREMIU AL BIENALEI NATIONALE a fost acordat AMBULANTEI PENTRU MONUMENTE reprezentata de arh. Eugen VAIDA. Ambulanta este o solutie originala pentru salvarea patrimoniului arhitectural ce a devenit un model european si a adus Romaniei un prestigiu deosebit in domeniu, pentru ca a reusit sa adune in jurul pretuirii patrimoniului comunitatea academica, profesionala, resursele si energiile locale si nationale. Asa s-au salvat de la probusire peste 100 de monumente si s-a mobilizat forta si energia a peste 500 de voluntari. Sufletul ambulantei sunt Veronica si Eugen Vaida.
Premiul a fost inmanat de Ministrul Culturii, Raluca Turcan.

Joi, 5 octombrie, va avea loc, la Sala de Conferinte a stadionului Cluj Arena, Gala de la Cluj, care va gazdui sectiunile Clădiri industriale, administrative, turistice si sport/loisir si Cladiri socio-culturale (educatie, sanatate, cult). Expoziția reuneste 66 dintre cele mai bune proiecte finalizate in ultimii doi ani in intreaga tara.

Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach

Cutiile MODULO ale furnizorului Portbag sunt disponibile in stocul Unior Tepid in cantitate suficienta si pot fi comandate imediat, livrarea acestora facandu-se in 24 h.

• MD-L Cutie Modulo mare MODULO 468x375x338 MD-L
• MD-M Cutie Modulo medie MODULO 468x215x338 MD-M
• MD-S Cutie Modulo mica MODULO 468x148x338 MD-S
• PBM -TH Suport scule sistem MODULO 285x10x385 PBM-TH
• PBM-SP Divizoare pentru cutii sistem MODULO 445x130x338 PBM-SP
• PBW1 Carucior metalic cu roti sistem MODULO 445x130x338 (MD TRAY) PBW1
• Suport scule sistem MODULO L PBM-S

Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Hotelul Seven4one4 din Laguna Beach
Bordura Ardezie Kavala Natur, 8-10 x 20 cm x LL.jpg
Bordura Ardezie Kavala Natur, 8-10 x 20 cm x LL.jpg
Bordura Granit Gri Antracit, 10 x 15 x 50 cm (Bizot 2 cm 1L).jpg
Bordura Granit Gri Antracit, 10 x 15 x 50 cm (Bizot 2 cm 1L).jpg
Bordura Granit Gri Antracit, 20 x 25 x 50 cm (Bizot 2 cm 1L).jpg
Bordura Granit Gri Antracit, 20 x 25 x 50 cm (Bizot 2 cm 1L).jpg

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.