Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hidroizolație acoperișuri EPDM

EPDM HERTALAN (EPDM - Etilen Propilen Dien Monomer) este un cauciuc sintetic foarte rezistent la UV, la ozon și la alte influențe atmosferice. În plus, EPDM este cunoscut pentru flexibilitatea sa ridicata si permanentă.
Hidroizolație acoperișuri EPDM

Calitatea materialului este cunoscuta de mai bine de 50 de ani la nivel mondial, fiind folosit ca material de hidroizolare pentru acoperișuri plate, iazuri, rezervoare industriale și alte aplicații arhitecturale.

Datorita structurii moleculare, EPDM are proprietati extraordinare:

- Durata de viață atestata - peste 50 de ani;
- Costuri de întreținere reduse;
- Aplicare sigură fără flacără deschisă;
- Agent ignifug (NEN 6063);
- Ecologic;
- Elasticitate permanentă 400%;
- Rezistent la UV, ozon, acizi si soluții caustice;
- Aplicare rapida;
- Stabil intre -45 și 1.200C;
- Rezistent la penetrare rădăcini;
- Greutate redusa: 1,23kg/mp/mm;
- Excelenta rezistenta la rupere

HERTALAN fost primul producător din Europa care a dezvoltat EPDM, in anii '60, cu mult înainte de apariția produselor bituminoase tradiționale, oferind astfel o soluție pentru hidroizolarea acoperișurilor.

Din 2012, suntem parte a Carlisle Companies Inc USA.

In Europa, avem capacitati de productie in Kampen - Olanda, Baia Mare - Romania si Mansfield - Anglia.

Producție în România: Pregătiți pentru viitor

EPDM este un produs unic și popular pe piața europeană. Pentru a raspunde cererii in crestere, în 2004 am deschis baza noastră de producție dn România. Fabrica a devenit o locație de succes, numărul angajaților și capacitatea de producție crescând rapid în următorii sase ani. Ca urmare a acestei extinderi, capacitățile de producție au fost mărite cu o clădire nouă de 3.800 de metri pătrați.

Detinem o producție anuală de membrane EPDM de peste 1.000.000 m2, peste 400 de executii tridimensionale EPDM pentru rezervoare de apa potabila si industriala, bazine de retentie, iazuri si piscine, peste 60.000 de sisteme de scurgere pentru acoperiș și peste 25.000 de alte articole specifice, astfel incat garantăm clienților noștri servicii optime pliate pe cel mai inalt standard de calitate.

Membranele EPDM HERTALAN sunt o alegere ecologică, așa cum confirmă și Institutul Olandez de Construcții Biologice și Ecologice, departamentul de Cercetare acordând Certificatul DuboKeur.

Rezistența membranelor EPDM HERTALAN împotriva penetrarii rădăcinilor este acreditată de Universitatea de Știinte Aplicate din Weihenstephen (Root penetration Resistance).

În urma rezultatelor testelor de îmbătrănire accelerată efectuate de prestigioasa instituție germană SKZ a fost indicată o durată de viață de peste 50 de ani pentru membranele EPDM HERTALAN.

De asemenea, suntem certificati BBA, ATG, KOMO, ISO9001 si ISO14001.

Hidroizolație acoperișuri EPDM
Hidroizolație acoperișuri EPDM
Lucru în România