Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Hi Finity, un sistem glisant ce ofera o priveliste infinita!

Hi Finity, un sistem glisant ce ofera o priveliste infinita!

 

 

 

Performanta energetica ridicata, gradul mare de transparenta si aspectul contemporan pozitioneaza acest sistem drept solutia ideala in cazul constructiilor cu un consum redus de energie. 

 

Design atractiv & Performanta

Prin acest sistem Reynaers a raspuns cu succes cerintei de a oferi un sistem cu design neted, atractiv, elegant care beneficieaza si de o rezistenta inalta. De aceea, desi partea vizibila a profilului este minima rezistenta ridicata a sistemului glisant este realizata prin lipirea aluminiului de sticla. Astfel, Hi-Finity poate sustine un panou de sticla de pana la 500 kg.

 

Echipat cu glisante cu 2 sau 3 cai de rulare, sistemul ofera posibilitatea de a avea 6 deschideri intr-un singur panou. Chiar si suprafetele cu deschideri mari pot fi actionate manual. Pentru un nivel mai ridicat de confort si utilitate, un motor incastrat se deblocheaza si deschide cerceveaua, printr-o singura apasare de buton.

 

Securitate & Confort

Sistemul Hi-Finity asigura o protectie anti-efractie foarte ridicata prin mecanismul de blocare al usii ce este ascuns in perete, in partea de sus a usii. In combinatie cu sticla stratificata, sistemul Hi Finity a fost testat in conformitate cu RC2.

 

Sistemul Hi-Finity permite vitrarea cu geam dublu sau triplu, creand cea mai buna solutie termoizolanta. Fata de seria cu vitraj dublu, este disponibila o varianta cu vitraj triplu. Pentru a integra aceasta sticla tripla, adancimea totala a sistemului a fost crescută la 179 mm, in comparatie cu 147 mm pentru varianta cu geam dublu. Cu valori Ud mai mici de 1.0 W/ m²K, aceste panouri de sticla se potrivesc perfect pentru casele cu un consum redus de energie. Prin urmare, sistemul Hi-Finity a primit eticheta Minergie, ce se acorda unui produs cu pierderi minime de caldura.

 

Sistemului Hi-Finity i-a fost atribuit eticheta Henry Van de Velde 2013 ce atesta meticulozitatea proiectarii detaliilor pentru atingerea unei performante inovatoare si a unui design atractiv in segmentul de usi glisante. 

 

 

Str. Lucian Blaga, nr.4, sector 3, Bucuresti

T: 021.321.08.38

F: 021.320.51.05

Web: www.reynaers.ro

E-mail: office@reynaers.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România